Unibet Odds

unibet logo

När det kommer till klassisk betting är Unibet ett av de absolut största och populära spelbolagen på nätet just nu. De är också ett av de mest kända.

Vi har testat Unibet och listar här nedan fördelarna och nackdelarna med att spela på Unibet Odds.

1% Vårt betyg
unibet logo

Bonus

100 kr i Gratisspel

Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100kr extra vid insättning av 100kr. Min insättning 100 kr. Gäller i 600 dagar från insättningsdatum. | Regler & Villkor gäller

Unibet Fakta

Uttag0-24h
SwishJa

Konkurrenskraftig betting hos Unibet Odds

Som väntat är Unibet en av de stora spelarna på marknaden, och det syns också i deras utbud av odds. Unibets spelmarknad är stor och de erbjuder odds på många olika ligor och sporter.

Direkt när man kliver in på Unibets sajt ser man en mängd olika odds på olika sporter. En stor fördel hos Unibet Odds är att det på deras startsida finns ett block med aktuella matcher som går att spela live på. Det gör att det går snabbt att komma igång med spelandet, speciellt för den som tycker om att spela live.

I live-rutan går det också att snabbt växla mellan olika sporter. Rutan heter “live just nu” och vi ger ett stort plus för layout och användarvänligheten hos Unibet.

Bredvid rutan med live-matcher finns ytterligare en ruta där du kan se vilka matcher som startar inom kort. Ytterligare en mycket bra funktion hos Unibet som gör att du enkelt kan planera dagen om du vill ägna dig åt live betting.

Lätt att hitta bra Unibet Odds

Unibet odds

Hos Unibet Odds är oddsen ofta höga och det är lätt att hitta spel till bra värde. En stor fördel är att det på Unibets startsida finns en ruta med rekommenderade spel.

Där lägger Unibet upp tips på aktuella matcher där oddsen är goda. Ofta matcher som på förhand är spännande och där båda lagen har relativt höga vinstodds. Det gör att du som spelare enkelt kan hitta spännande matcher med bra värde.

Unibet Sverige erbjuder streaming av många matcher i olika sporter. Matcherna som ligger uppe bland rekommenderade spel går ofta att streama vilket är mycket trevligt, då många spelare gillar att kunna följa sina spel och se matcherna de spelat på hos Unibet Odds.

Enkelt att läsa på hos Unibet Odds

En grym funktion som finns hos Unibet Odds är deras omfattande statistik. Innan du lägger ditt bet kan du läsa på om i princip alla ligor och lag över hela världen.

Vill du veta hur ett lag från Azerbajdzjan presterar på bortaplan? Målskillnaden för ett lag från Malaysia? Eller jämföra två Premier League-lag i detalj?

Allt går att göra hos Unibet Odds under fliken statistik och live score.

Inför kommande matcher går det också att klicka sig in till matchdetaljer. Där hittar man en snyggt upplagd sida med statistik om båda laget. Det är lätt att göra jämförelser och se hur lagen har presterat tidigare enligt många olika parametrar.

I många fall går det också att se statistik om lagets spelare och form.

Stort utbud av trav och galopp hos Unibet Odds

Unibet trav och galopp

En annan sak som är väldigt bra med Unibet är deras relativt nystartade trav- och galoppavdelning. Här finns massor av odds på flera typer av hästsporter.

Här finns betting på alla klassiska svenska lopp som exempelvis trav från Mantorp eller Gävle, men även ett stort utbud av odds på lopp från alla världens hörn.

Unibet erbjuder också odds på virtuell hästkapplöpning vilket kan vara ett bra komplement för den som är intresserad av betting på trav- och galopptävlingar.

Det är en av många avdelningar med breda utbud hos Unibet sport.

Guider för nybörjaren hos Unibet Sverige

Unibet är en bettingsajt som passar både den avancerade spelaren men också nybörjaren. Unibet erbjuder goda odds och har ett användarvänligt gränssnitt som gör det enkelt att hitta matcher att spela på och placera sina bets.

För nybörjaren erbjuder Unibet Sverige också pedagogiska guider på svenska som lär dig hur sportsbetting fungerar.

Där lär sig nya spelare hur betting fungerar, vad de olika termerna betyder samt ges tips och tricks kring hur de kan tänka när de spelar.

Ofta brukar Unibet också skriva guider inför speciella evenemang som lockar stort intresse. Exempelvis inför starten av allsvenskan i fotboll eller när det är dags för presidentval i USA.

På så vis kan nybörjaren lära sig hur olika typer av betting fungerar och sedan lägga sina egna bets.

Registrera dig och få Unibet Bonus

Unibet Bonus

Precis som de flesta andra bettingsajter erbjuder Unibet välkomstbonus till nya spelare. Unibet erbjuder olika bonusar beroende på om du föredrar klassisk sportsbetting eller hellre provar lyckan vid casinoborden.

För den som vill ha en sportsbetting bonus erbjuder Unibet välkomstbonus på 100 kronor. Denna bonus innebär gratisspel på sport helt utan omsättningskrav, vilket vi tycker är ett kanonerbjudande!

Bonusen innebär att du får behålla vinsten på ditt gratisspel, men måste betala tillbaka insatsen.

Om du exempelvis spelar för 100 kronor och lägger ett bet till ett odds värt 5.0 så får du behålla den eventuella vinsten som då är 400 kronor. De 100 kronorna du spelade för vid ditt gratisspel betalas tillbaka till Unibet.

Det här är en grym bonus som vi tycker är perfekt för nybörjaren.

Spela på virtuella sporter hos Unibet Odds

En funktion som vi tycker är väldigt häftig hos Unibet Odds är deras spel på virtuella sporter. Det är ett spännande, nytt och adrenalinfyllt sätt att spela på sportsbetting.

Under fliken virtuella sporter spelar du på matcher eller tävlingar som är helt och håller virtuella. Matcherna och tävlingarna består av klipp från riktiga matcher och tävlingar och resultatet från klippen blir också slutresultatet.

Exempelvis går det att tippa på virtuella Bundesliga-matcher. Precis som under en riktig säsong avgörs serien med ett riktigt ligaspel där alla möter alla.

När du ska spela på virtuella matcher går det att läsa på hur lagen ligger till i den aktuella tabellen och placera ditt bet innan nästa match börjar. Matcherna spelas med några få minuters mellanrum och är över ganska snabbt, vilket gör att den här typen av spelform är oerhört spännande.

Unibet erbjuder virtuella odds på såväl fotboll som basket, tennis, galopp och hundkapplöpning.

Vid de matcher och tävlingar där riktiga matchbilder inte används visas de virtuella matcherna istället med hjälp av fräsch och snygg data-animering.

Flera olika typer av Unibet Odds

Precis som en modern bettingsajt ska göra erbjuder Unibet flera olika typer av odds på matcher.

Du kan som vanligt hitta bra odds med klassisk betting på 1, X eller 2 – men det finns också fler möjligheter.

Hos Unibet Odds hittar du odds på exempelvis dubbelchansen. Det innebär att du exempelvis tippar 1X och då vinner om matchen slutar med hemmaseger eller oavgjort resultat.

Det går också att spela på totalt antal mål i matchen, eller enkla “ja eller nej”-spel som om båda lagen gör mål eller inte.

Hos Unibet går det också att hitta bra odds på korrekt resultat. Du ställer helt enkelt in hur många mål hemmalaget gör samt hur många lag bortalaget gör. Prickar du rätt resultat är utdelningen oftast väldigt hög.

Det är en av anledningarna till att vi varmt rekommenderar spel hos Unibet Sverige.

Spela på Esport hos Unibet Odds

Här kommer ännu en bra grej med Unibet: De erbjuder odds på Esport.

E-sport är snabbt växande och det har blivit väldigt populärt med betting på olika typer av spel som exempelvis CSGO, League of Legends och DOTA 2.

Unibet erbjuder odds på flera olika Esporter med lag och ligor från många olika länder.

Det finns också flera olika odds att spela på. När det gäller CSGO erbjuder Unibet odds på spel med karthandikapp.

Eftersom många ungdomar idag intresserar sig för e-sport är denna spelform något som kommer att växa allt mer i framtiden. Det är häftigt att se att Unibet Odds redan är med på tåget.

Sammanfattning av Unibet Odds

Sammanfattningsvis är Unibet en populär och välkänd bettingsajt och det är lätt att förstå varför många spelare väljer att spela hos Unibet Odds.

Unibet erbjuder en generös välkomstbonus med ett gratisspel helt utan omsättningskrav. Det är ett bra sätt att komma igång för den nye spelaren och det ger också en trevlig möjlighet att bygga upp en extra spelbudget om man lyckas vinna på sitt gratisspel.

Att Unibet odds erbjuder många olika typer av spel gör att det alltid finns något att spela på. Sidan känns fräsch och aktuell.

Det innovativa sättet att lägga bet på virtuella sporter hos Unibet Odds gör att det finns något extra för spelare som gillar när det går snabbt och vill ha lite extra spänning.

Ett stort plus för de virtuella spelen på Bundesliga-matcherna, där de virtuella matcherna avgörs med hjälp av sköna matchklipp från riktiga Bundesliga-matcher.

Att det går att hitta Unibet odds på Esport gör att sidan känns modern och uppdaterad.

Vi kan därför varmt rekommendera att öppna ett konto hos Unibet Odds och sedan sätta igång och hitta de bästa spelen redan idag.

This site uses cookies to enhance user experience.