Svenska Bettingsidor

Spel på svenska bettingsidor kännetecknas av trygghet, snabbhet och pålitlighet.

Vi berättar om fördelarna med svenska bettingsidor och listar de bästa aktörerna på marknaden!

betsafe logga
Trustly och Swish

1. Betsafe

98%
Betsafe har länge ansetts vara en av de bästa bettingsidorna, här hittar…
Bonus100% upp till 500 kr + 100 freespins
Uttag0-24 h
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 1 500 kr i bonus + 100 free spins på din första insättning (omsättningskrav 35x). Min. insättning 100 kr. Giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 1 500 kr i bonus + 100 free spins på din första insättning (omsättningskrav 35x). Min. insättning 100 kr. Giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

nordicbet logga
Bäst på svenska odds

3. NordicBet

94%
Nordicbet har mängder av sporter att spela på och har funnits på…
Bonus100% upp till 500 kr + 100 freespins
Uttag0-24 h
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50. | Regler & Villkor gäller

LeoVegas Sport
Bra odds

4. LeoVegas Sport

92%
LeoVegas har det mesta. En smidig och lättnavigerad sajt samt ett saftigt…
BonusGratisspel upp till 100 kr
Uttag0-24h
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Sätt in 100kr, få 100kr. Min. insättning 100 kr. Gäller i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

Hajper logga
Blixtsnabba uttag

5. Hajper

91%
Hajper betting har snabbt blivit populärt bland svenska kunder som söker efter…
BonusFreebet upp till 500 kr + 10 freespins
Uttag15 min
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 200% upp till 2000 kr + 10 Free Spins i Book of Dead (värde 10 kr/snurr) vid din första insättning. Min. insättning 100 kr. Omsättningskrav 20x bonus + insättning. Gratissnurren är omsättningsfria. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 200% upp till 2000 kr + 10 Free Spins i Book of Dead (värde 10 kr/snurr) vid din första insättning. Min. insättning 100 kr. Omsättningskrav 20x bonus + insättning. Gratissnurren är omsättningsfria. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

Spela tryggt på Svenska Bettingsidor

Spela tryggt på svenska bettingsidor

Det finns mängder av svenska bettingsidor som du som spelare kan välja att spela på.

Att spela på svenska bettingsidor kan vara en stor trygghet eftersom du då kan spela med svensk krona som valuta samt ha möjlighet att kommunicera med supporten på svenska.

Länge tänkte de flesta på Svenska Spel eller ATG om någon pratade om svenska bettingsidor men det finns idag betydligt fler än så.

De flesta svenska bettingsidor är startade av svenskar utomlands eftersom de fram till januari 2019 inte kunde ansöka om spellicens i Sverige.

Sedan den nya lagstiftningen infördes i januari 2019 har flera av dessa svenska bettingsidor valt att komma hem.

Andra svenska bettingsidor har valt att fortsätta bedriva sin verksamhet från till exempel Malta.

Fördelar med svenska bettingsidor

Den största fördelen med svenska bettingsidor är att du som spelare kan känna en trygghet, något som inte alltid var fallet före den svenska licensen infördes.

Svenska spelsidor har svenska som språk så att du som spelare lätt kan läsa all information du behöver på sidan.

Svenska spelbolag erbjuder även spel med svensk krona som valuta, vilket också är en stor fördel för alla svenska spelare.

Det blir lättare då man sätter in pengar i svenska kronor från sitt bankkonto och slipper omvandla dem till någon annan valuta.

Du slipper också eventuella avgifter som tidigare har varit ett problem då dina svenska pengar ska omväxlas till exempelvis Euro.

Svenska bettingsidor erbjuder också kundtjänst och support på svenska, vilket är ett stort plus för dig som spelare.

Om det skulle dyka upp några frågor eller ett ärende som måste hanteras med hjälp av supporten så är det en stor trygghet att kunna kommunicera på svenska.

Bra odds hos svenska bettingsidor

Många svenska bettingsidor erbjuder bra odds på en mängd olika sporter. Särskilt när det kommer till svensk sport.

Eftersom svenska bettingsidor är aktiva främst på den svenska marknaden vet de att de svenska spelarna gärna spelar på sådant de känner till bäst.

Det innebär exempelvis tävlingar som allsvenskan i fotboll, SHL i ishockey eller SSL i innebandy.

Svenska bettingsidor erbjuder mängder av bra odds på dessa matcher. Det finns dessutom många olika typer av spel på dessa matcher utöver klassiska 1X2.

Svenska bettingsidor erbjuder ofta över- och underspel, första målskytt, totalt antal mål och annat spännande som kan vara kul att spela på. Särskilt för den inbitne spelaren som har full koll på de svenska toppligorna.

Bonusar hos svenska bettingsidor

Bonusar hos svenska bettingsidor

Många svenska bettingsidor erbjuder generösa bonusar till nya spelare. Det kan vara i form av insättningsbonusar eller så kallade välkomstbonusar.

På svenska bettingsidor är det ofta lätt att hitta information om vilka villkor som gäller för att få bonusen och för att kunna ta ut eventuella vinstpengar.

Det kan handla om till exempel omsättningskrav eller krav på minsta insättning. Detta står ofta tydligt, på svenska, i informationstexten som svenska bettingsidor har på sin respektive hemsida.

Värt att tänka på när det gäller svenska bettingsidor är att de lyder under svenskt regelverk och att det då är begränsat till max en bonus per person och spelbolag.

Så vissa bonusar som du säkert ofta hittar hos utländska spelbolag, till exempel cashback, reload bonus eller no deposit bonus, går ej att få hos svenska spelbolag.

Höga odds hos svenska bettingsidor

Idag är oddsen hos svenska bettingsidor generellt sett höga och de står sig bra in konkurrens med utländska spelsidor.

Svenska spelsidor har länge dragits med ett dåligt rykte när det kommer till oddsen men idag skulle man nog kunna säga att detta rykte är oförtjänt.

Ryktet har hängt kvar sedan den tiden då Svenska Spel hade monopol på att få spellicens i Sverige.

Svenska Spel har ett avdrag på hela 20 procent när det gäller att sätta odds vilket innebär att oddsen för spelarna blir riktigt dåliga.

De största spelbolagen på nätet har ett avdrag på mellan 2,5 och 3 procent när det kommer till matcher i de största sporterna och de största ligorna i Europa.

Ett så lågt avdrag har Svenska Spel inte haft någon ambition att matcha och därför har svenska bettingsidor fått dåligt rykte.

Idag är dock det ryktet förlegat. Sedan fler bolag tilläts ansöka om spellicens i Sverige i januari 2019 har ett hundratal svenska bettingsidor etablerat sig i Sverige.

Deras odds är betydligt konkurrenskraftigare och kan absolut mäta sig med de internationella spelbolagen.

Det innebär att du som spelare kan hitta bra odds på många olika ligor och matcher när du spelar på svenska bettingsidor.

Livebetting på svenska bettingsidor

Livebetting på svenska bettingsidor

Nästan alla svenska bettingsidor som finns på marknaden idag erbjuder någon form av livebetting.

Hos svenska spelbolag är det ofta en självklarhet att erbjuda liveodds på en mängd matcher i flertalet olika sporter.

För dig som gillar att live på svenska matcher så är det en bra idé att spela hos svenska bettingsidor. Detta eftersom de alltid erbjuder bra liveodds på exempelvis allsvenskan och superettan.

Eftersom svenska bettingsidor ofta har bäst koll på den svenska idrotten så har de oftast flest olika alternativ när det kommer till live betting.

Insättning på svenska bettingsidor

Att sätta in pengar på svenska bettingsidor är det absolut smidigaste för dig som är baserad i Sverige och vill hitta rätt bettingsida.

Svenska spelbolag ligger ofta i framkant när det gäller betallösningar. De har bra koll på vilka betalningsmetoder som svenska spelare överlag tycker om att använda och anpassar sig snabbt därefter.

Denna anpassning har gjort att du exempelvis kan sätta in och ta ut pengar via Swish och Mobilt BankID på de flesta svenska bettingsidor på marknaden.

Svenska spelbolag är dessutom enkla att sätta in pengar hos med vanliga banköverföringar.

Även de vanligaste bankkorten och kreditkorten, som till exempel Visa och Mastercard, används med fördel hos svenska bettingsidor.

Uttag från svenska bettingsidor

Även uttagen från svenska bettingsidor går snabbt och smidigt för dig som är baserad i Sverige. Svenska spelare använder ofta Swish eller Trustly för att sätta in pengar snabbt på svenska spelsidor.

Med dessa metoder går det också oerhört fort att göra uttag. Hos svenska bettingsidor är uttagen ofta automatiserade och går utan krångel.

Skulle det mot förmodan bli några problem så har dessa svenska bettingsidor så gott som alltid en svensk support som du kan vända dig till och få hjälp på svenska.

På så vis kan du få hjälp på svenska via telefon, e-post eller genom att chatta. Det är en stor fördel eftersom det innebär en extra trygghet för dig som spelare.

Spela i mobilen hos svenska bettingsidor

Svenska bettingsidor ligger verkligen i framkant när det gäller spel i mobilen. Sverige är ett framstående teknikland och det märks verkligen när det kommer till de appar som svenska spelbolag använder.

Hos svenska bettingsajter är apparna uppdaterade och enkla att använda vilket gör att du som spelare kan logga in och placera dina bets på nolltid oavsett om du sitter på bussen, är i tunnelbanan eller står på läktaren under en match.

Svenska bettingsidor har insett att dagens spelare helst av allt spelar via mobilen och anpassat sig därefter.

Insättningar och uttag fungerar smärtfritt och går snabbt eftersom svenska spelbolag dragit nytta av appar som underlättar betalning via mobilen och dessutom ser till att pengarna förs över inom loppet av några minuter.

Bland dessa betalningsmetoder kan Swish, Mobilt BankID och Trustly nämnas som tre som verkligen underlättar för snabba betalningar.

Samtliga tre finns oftast integrerade med apparna som svenska bettingsidor använder.

Sammanfattning av svenska bettingsidor

Om du som spelare helst vill spela på svenska bettingsidor så finns det många sådana tillgängliga på marknaden som du kan välja på.

Svenska spelbolag håller oftast en väldigt hög kvalitet vad gäller teknik, transaktioner och säkerhet.

Svenska spelbolag ligger också i framkant när det gäller att erbjuda bra odds och bra live odds, inte minst vad gäller matcher inom svensk idrott.

När det kommer till populära sporter som fotboll, ishockey, innebandy eller handboll har svenska bettingsidor ofta ett enormt brett utbud av odds och svenska spelbolag står sig bra i konkurrens med utländska bettingsidor.

Svenska bettingsidor är ofta mycket bättre vad gäller att bistå dig som spelare med kundtjänst och support.

Detta beror till stor del på att det går att kontakta supporten hos svenska spelbolag och få hjälp på svenska via telefon, e-post eller genom att chatta.

En annan stor fördel med svenska bettingsidor är att de ofta tillåter de betalningsmetoder som den genomsnittlige svenska spelaren vill använda.

I stort sett alla spelbolag tillåter till exempel snabba insättningar via Swish.

Tack vare den utbredda användningen av Mobilt BankID är denna metod för att ta ut och sätta in pengar hos svenska bettingsidor oerhört säker.

Ett annat alternativ är att använda Trustly, vilket många svenska spelare gör för att sätta in pengar på olika bettingsidor.

Precis som med Swish så tillåter de flesta svenska bettingsidorna även insättningar och uttag som görs med hjälp av Trustly.

Det finns många fördelar med att välja svenska bettingsidor för dig som spelare. Gör din research ordentligt och ha det i åtanke när du ska välja bettingsida.

This site uses cookies to enhance user experience.