MrGreen

mrgreen logo

MrGreen är ett spelbolag som låter dig spela på odds genom Pay N Play där du enkelt loggar in med BankID.

MrGreen har mångårig erfarenhet och många aktiva spelare då de funnits tillgängliga på nätet sedan 2008. Fortsätt läs vår recension för att ta reda på MrGreen kan erbjuda.

85% Vårt betyg
mrgreen logo

Bonus

1000 kr

Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

MrGreen Fakta

Uttag0-24h
SwishJa

MrGreen 2022

Många svenska spelare har hört talas om MrGreen tidigare. De har funnits på marknaden sedan 2008, då sajten grundades av tre svenska entreprenörer. Det är Mr Green Limited som äger MrGreen Sverige, vilka är en del av MRG Group.

Vi har testat oddsavdelningen hos MrGreen och kommer här nedan gå igenom såväl fördelar som nackdelar med sajten.

Bra odds hos MrGreen

Eftersom det här är en bettingsida med lång erfarenhet vet de exakt vad spelarna vill ha. Du kan därför räkna med fördelaktiga odds på de allra flesta sporterna de erbjuder.

Sajten är tydlig och enkel att navigera på. I menyn till vänster ser du de populäraste evenemangen att betta på just nu, inom flera sporter. Bland de mest omtyckta sporterna hittar du hockey, fotboll, tennis och trav.

Längst till vänster kan du även se de matcher och evenemang som är live just nu. Det finns även en kategori vid namn oddsjackpott där det finns möjlighet att vinna stora pengar på utvalda marknader.

På startsidan i bettingavdelningen ser du också alla höjdpunkter tydligt. Där ser du vilket evenemang det gäller, när det spelas samt vad oddsen ligger på. Det ger dig chansen att snabbt spela på intressanta evenemang.

Vad MrGreen erbjuder sina svenska spelare:

 • Stort utbud av odds och live odds
 • Jackpottar på betting
 • Odds på travsport
 • Bra översikt och tydliga menyer
 • Spel på 30+ olika sporter

Som bettare kommer du garanterat att hitta någonting som passar när du väljer MrGreen Sverige. Det tack vare deras breda utbud.

Något för alla hos MrGreen betting

Vi vet hur svårt det kan vara att hitta en bra bettingsajt med ett utbud som passar just dig och dina preferenser. Men väljer du MrGreen är sannolikheten stor att du kommer att hitta någonting som passar just dig.

Du kan betta på fler än 30 olika typer av sporter vilket ger dig gott om alternativ. Några av alternativen du kan välja mellan är:

 • Baseball
 • Tennis
 • Fotboll
 • Ishockey
 • Trav
 • Friidrott
 • Greyhounds
 • Vintersport

Du kan välja att satsa pre-match, alltså innan matchen. Det ger dig möjlighet att tänka igenom dina satsningar och lägga smarta bet.

Om du hellre vill ha lite mer action kan du satsa på liveodds. Då satsar du under tiden som matchen pågår och då på rörliga odds. Det här blir extra spännande om du tittar på matchen under tiden.

Tyvärr erbjuder MrGreen Sverige inte någon livestreaming av evenemang för tillfället. Givetvis kan du titta på matchen på någon annan plats och betta hos MrGreen. Det är också extra spännande om du sitter i publiken på en match.

Satsa på odds hos MrGreen Sverige

Att spela på odds hos MrGreen är enkelt. Du kommer snabbt igång med BankID-registrering och har gott om betalmetoder att välja mellan.

Själva sajten är mycket välgjord, vilket förstås är förväntat av en så pass etablerad sajt. Spelbolaget har gjort det lätt för dig att hitta rätt även om utbudet är stort.

Att titta på sport ger förhöjd puls och är mycket spännande. Har du bettat på matchen i fråga blir spänningen ännu mer påtaglig. Kommer laget du satsat på att vinna?

Vi tycker att det här är ett mycket bra val av bettingsajt då de har ett brett utbud av sporter och evenemang. Du får också många marknader att välja mellan i de olika matcherna.

Väljer du att betta på en fotbollsmatch kan du ha så många som 200 till 300 olika alternativ att välja bland. Du hittar därmed så mycket mer än bara vinnarodds, bland annat kan du betta på dubbelchans, halvtidsresultat, målgörare och spelarkort.

Det är inte bara i fotboll du hittar många marknader utan det är genomgående för de flesta sporterna och evenemanget på den här spelsidan. Du ser hur många marknader som finns när du klickar på en match.

Det här spelbolaget fungerar lika bra för nybörjare som mer erfarna spelare. Deras breda utbud gör att det finns någonting för alla.

När du vill spela på de utfall som kan ge dig en jackpott kan du göra det själv eller genom att gå med i ett syndikat. Då satsar du tillsammans med andra spelare i ett så kallat pool-spel.

Oavsett om du vill satsa på populära spel eller mer ovanliga alternativ hittar du enkelt i utbudet hos MrGreen. Om du inte vill skrolla igenom menyn och de olika evenemangen kan du använda sökfunktionen i spelbolagets sportsbook. Där kan du söka efter sport, liga eller lag vilket gör det enkelt att hitta rätt.

MrGreen har många fördelar

Fördelarna är många med att satsa på MrGreen odds. Genom att välja en etablerad spelsida kan du känna dig trygg från början till slut. De vet dessutom vad spelarna gillar och önskar ta del av.

Nedan listar vi några av fördelarna med att välja just det här spelbolaget när du vill betta på nätet:

 • Fördelaktiga odds
 • Möjlighet att satsa på många marknader
 • Många tillgängliga betalningsmetoder
 • Har svensk spellicens
 • Möjlighet att spela om oddsjackpottar
 • Välkomstbonus för oddsutbudet för nya spelare
 • Registrering med BankID

MrGreen är en heltäckande sajt som verkligen har mycket att erbjuda bettare, oavsett vilken sport de vill spela på. Du kan till exempel hitta ett bra utbud av odds på hästsport, vilket inte är så vanligt på den svenska marknaden.

Det enda vi saknar är möjligheten att livestreama evenemang. I övrigt har de allt en bettare kan önska sig.

Spela med MrGreen bonus

Du kan få en MrGreen bonus på odds som ny spelare på bettingsidan. För att få den väljer du den när du ska göra din första insättning.

Eftersom bettingsidan har svensk spellicens finns det inga övriga bonusar på hemsidan. Dock är välkomstbonusen mycket fördelaktig.

Bettingsajten delar inte licens med några andra sajter på den svenska spelmarknaden och därför kan alla nya spelare på sidan få deras välkomstbonus. Kravet är att du spelar från en svensk IP-adress för att du ska få den svenska bonusen.

Välkomstbonusen får du in på ditt spelkonto när du genomför din första insättning. Du kan då välja mellan en casinobonus och en oddsbonus.

Det krävs att du sätter in minst 100 kronor för att du ska vara berättigad till bonusen. Vi rekommenderar också att du alltid läser igenom de fullständiga bonusvillkoren innan du accepterar bonusen för att veta vad som gäller.

Kom igång med MrGreen betting

Det är enkelt att komma igång med bettingen på den här spelsidan. Du gör en insättning med den metod du föredrar och går sedan till sportsektionen.

Insättningar kan du göra med flera metoder och lägsta beloppet är alltid 100 kronor. Bland de tillgängliga metoderna finns alternativ som Skrill och Trustly.

Skulle du behöva hjälp har MrGreen en live chatt som är öppen dygnet runt. Vill du ha hjälp på svenska finns det dock bara tillgängligt mellan klockan 08.00 och 22.00, övrig tid får du support på engelska istället.

Transaktioner på MrGreen

När det kommer till insättningar och uttag hos det här spelbolaget har du flera alternativ att välja mellan, vilket gör att sajten passar de flesta. De metoder som finns för de svenska spelarna är:

 • Skrill
 • VISA
 • Trustly
 • Mastercard
 • Neteller
 • Paysafecard

Här spelar du alltid med svenska kronor vilket är fördelaktigt eftersom du slipper valutaväxlingar som kan påverka hur mycket pengar du får. Nackdelen är dock att sajten har en avgift på alla uttag.

Det kostar 10 kronor att ta ut belopp under 1 000 kronor. För vinster över 1 000 kronor ligger avgiften på 1 % av vinsten upp till maximalt 100 kronor.

När det kommer till insättningar är de gratis förutom när du använder Paysafecard. Då ligger avgiften på 3,9 % av beloppet du sätter in.

Uttagstiden på MrGreen varierar utifrån vilken metod du använder. Trustly och e-plånböcker hör till de snabba alternativen medan kortuttag är det som tar längst tid.

När du vill begära ut pengar är lägsta möjliga beloppet 300 kronor per transaktion. Lite högre än på andra bettingsidor.

Spela på MrGreen odds med mobilt BankID

De allra flesta svenskarna är innehavare av ett mobilt BankID, vilket är ett måste för att spela på den här bettingsidan. Du behöver nämligen verifiera din identitet med e-legitimation vid registreringen.

Som en av marknadens bettingsidor med BankID möjliggör MrGreen för snabb registrering. Det tar under en minut att komma igång. Du loggar sedan in med e-legitimationen också.

Det är mycket säkert att använda sig av BankID. Du delar inte med dig av massa uppgifter som kan hamna i felaktiga händer.

Om du inte redan har ett BankID skaffar du ett sådant hos din bank, via internetbanken. Det gör du ofta med din bankdosa.

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Ja i Sverige måste du ha fyllt 18 år för att kunna spela om riktiga pengar på nätet.

Ja du kan betta på esport när du är kund på den här bettingsidan.

Ja om du har gjort en avstängning via Spelpaus är de inte tillgängliga för dig eftersom de har en svensk spellicens.

Ja som ny spelare kan du få en bonus att använda i spelsidans sportsbook.
This site uses cookies to enhance user experience.