LeoVegas Sport

En av de hetare bettingsajterna på marknaden just nu är LeoVegas Sport.

Sajten har växt mycket den senaste tiden och många spelare i Sverige väljer LeoVegas Sverige när det är dags för betting.

92% Vårt betyg

Bonus

Gratisspel upp till 100 kr

Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Sätt in 100kr, få 100kr. Min. insättning 100 kr. Gäller i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

LeoVegas Sport Fakta

Uttag0-24h
SwishJa

Proffsig betting hos LeoVegas Sport

Första intrycket av LeoVegas Sport är att det är en oerhört proffsig bettingsajt. Sidan känns seriös direkt och de mest aktuella oddsen är prydligt uppradade på startsidan.

Här finns direkt allt man kan önska av en modern bettingsajt. Redan på startsidan erbjuds spelaren heta odds för livebetting på olika sporter.

Bredvid det finns en ruta för säsongsspel där spelaren snabbt kan bläddra mellan olika alternativ. Bland annat kan man där hitta spel på vinnare av olika ligor och cuper.

Med en snabb bläddring hittar man sedan kommande spel, vilket är utmärkt om man till exempel vill få reda på vilka matcher man kan spela på senare under dagen eller kvällen.

LeoVegas Sport har på startsidan dessutom en flik kallad “mina favoriter” som är oerhört smidig att använda. Man markerar helt enkelt de sporter, ligor eller lag man vill hålla lite extra koll på, så läggs de automatiskt till under “mina favoriter” när det är dags för match eller tävling.

Heta odds hos LeoVegas Sport

Sport hos Leovegas

På LeoVegas sport är det lätt att hitta bra och konkurrenskraftiga odds oavsett vilken sport du vill betta på.

LeoVegas Sport erbjuder odds på en mängd olika sporter där du kan spela på matcher eller tävlingar från världens alla hörn. Det innebär att det är lätt för dig att hitta de sporter och tävlingar just du följer, vilket är en stor fördel.

Oftast är det ju bekvämare att lägga sina bets på matcher eller tävlingar där man redan är insatt och känner till förutsättningarna.

Hos LeoVegas Sport hittar du i många fall odds som är bättre än andra sidor på marknaden, vilket gör att det kan vara en stor fördel för dig som spelare att spela hos just LeoVegas Sverige.

Lätt att använda LeoVegas app

En stor fördel med att spela hos LeoVegas är att LeoVegas app är oerhört smidig och lätt att använda.

Appen går snabbt att ladda ner och har sedan ett skönt gränssnitt vilket verkligen bidrar till att höja spelkänslan!

Att placera bets i LeoVegas app går snabbt och känns intuitivt, vilket det ska göra i mobilen. Det går även enkelt att hitta liveodds och lägga livebets, vilket brukar vara extra populärt bland de som spelar via sin telefon.

Appen är dessutom fri från krångel och laddar snabbt, vilket vi ger en stor guldstjärna för! Betyget till LeoVegas Sport höjs givetvis tack vare deras smidiga app.

Se till att utnyttja LeoVegas erbjudande!

Leovegas välkomsterbjudande

Hos LeoVegas Sport kan nya spelare ta del av en välkomstbonus på 100 kronor som du kan utnyttja på gratisspel.

Att inleda sin tid på en ny bettingsajt som LeoVegas Sport med en bonus är ett bra sätt att börja och på så vis få chansen att kickstarta spelandet.

LeoVegas bonus kommer dessutom helt utan omsättningskrav, vilket gör att du kan behålla vinsterna från dina gratisspel helt riskfritt.

Att LeoVegas bonus kommer helt utan omsättningskrav gör också att du kan ta ut en eventuell vinst direkt om du skulle vilja det.

Med LeoVegas snabba utbetalningar syns pengarna i så fall på ditt konto inom en snar framtid, vilket enligt oss är en stor fördel.

Så vår rekommendation är att spana in LeoVegas erbjudande ordentligt om du funderar på att öppna ett konto hos dem.

Roliga spelalternativ hos LeoVegas Sport

Utöver massor av odds på alla möjliga sporter erbjuder LeoVegas Sport även odds på underhållning och andra evenemang.

Exempelvis kan du varje år hitta odds på vinnaren av den kommande Melodifestivalen, vilket är oerhört roligt att försöka gissa.

Det ger också en extra krydda om du sedan följer Melodifestivalen framför teven!

Att spela på dessa lite annorlunda tävlingarna hos LeoVegas Sport kan också vara ett bra sätt att vinna en fin summa pengar.

När det gäller till exempel Melodifestivalen är det inte ovanligt att oddsen för några av favoriterna ligger omkring 10 gånger pengarna.

Om du som ny spelare lägger hela din LeoVegas bonus på 100 kronor på ett sådant spel till ett odds på just tio gånger pengarna och vinner så får du behålla hela 900 kronor i vinstpengar.

Ett annat roligt evenemang att betta på är den årliga Oscarsgalan. Även inför den erbjuder LeoVegas Sport fina odds.

Testa Instant Football hos LeoVegas Sport

Instant football hos Leovegas

Ett nytt häftigt sätt att spela på är att lägga sina bets på virtuella matcher eller tävlingar. Det här är något som LeoVegas Sport erbjuder odds på.

Bland annat genom spelet Instant Football. Spelet går ut på att du lägger bets på virtuella matcher, som visas med animerad grafik. Matcherna styrs av datorn och detta är ett adrenalinfyllt och spännande sätt att spela.

Hos LeoVegas Sport går det snabbt att spela Instant Football. Det är nya matcher omkring var tionde minut och varje match avgörs inom loppet av ett par minuter.

Detta gör spelet perfekt för den som har ont om tid eller bara vill lägga ett snabbt spel utan att behöva vänta alltför länge på resultatet.

En annan bra funktion är att du kan placera ditt bet och själv välja när matchen ska starta. Vilket givetvis är ännu bättre för den som vill spela direkt.

Ett annat virtuellt spel som LeoVegas Sport erbjuder är Virtual Racing, som även det är adrenalinfyllt. LeoVegas erbjuder många olika typer av odds på hästkapplöpning. Du placerar ditt bet och ser sedan loppet vilket brukar vara en rafflande historia.

Själva loppet tar bara någon minut vilket gör att du snabbt kan se om du vunnit eller förlorat och sedan spela på nytt om du känner för det.

Spela på E-sport hos LeoVegas Sport

Något som blivit oerhört populärt de senaste åren är e-sport och betting på e-sport. Det är en tävlingsform som växt mycket de senaste åren, framförallt bland ungdomar, och många vill givetvis lägga bets på det.

LeoVegas Sport ligger i framkant här och erbjuder bra odds på olika e-sporter. Bland annat kan du hitta fina odds på matcher i League of Legends och CS:GO.

LeoVegas Sport erbjuder också möjligheten att streama många e-sportsmatcher, vilket givetvis förhöjer spelupplevelsen.

Att kunna lägga ett bet på e-sport och sedan kunna streama matchen man spela på är något som är viktigt för många spelare – och här har LeoVegas Sport hängt med i svängarna.

För de spelare som främst är intresserade av att betta på e-sport är LeoVegas Sport därför ett av de absolut bästa alternativen på marknaden.

LeoVegas Sport har bra odds på de stora sporterna

För de mer traditionella spelarna som kanske oftare lägger bets på sporter som fotboll, ishockey eller basket så är LeoVegas Sport också ett bra alternativ.

LeoVegas Sport erbjuder bra odds på de flesta matcher och ligor världen över när det kommer till de stora sporterna.

Och det handlar inte bara om klassiska vinnarspel eller 1X2-odds. LeoVegas erbjuder flera olika spelalternativ som till exempel antal mål, första målskytt, eller antal mål i matchen.

Som vi varit inne på tidigare erbjuder LeoVegas Sport också bra liveodds på många sporter. Med det smidiga gränssnittet går det enkelt att följa med i matcherna som spelas live, hålla sig uppdaterad kring statistiken och när andan faller på placera ett livebet till bra odds.

På så vis är LeoVegas sport en väldigt allround, seriös och proffsig sida som erbjuder något för såväl nybörjaren som den mer erfarne spelaren.

Sammanfattning av LeoVegas Sport

Vi avslutar vår recension av sportsbetting på LeoVegas Sport med en enklare sammanfattning.

LeoVegas Sport är en seriös och växande sida som lockar till sig många nya medlemmar – och det är lätt att förstå varför.

Sidan är lätt att navigera och LeoVegas Sport erbjuder bra odds på en mängd olika matcher och tävlingar. Att hitta bra odds hos LeoVegas är enkelt.

Saker som bara ska fungera såsom insättningar och utbetalningar fungerar klockrent vilket säkert ligger till grund för en del av de fina recensioner som LeoVegas Sport fått online.

LeoVegas Sport har också häftiga, moderna spel som till exempel Instant Football. Dessa virtuella spel gör att spelare inte måste anpassa sig efter de tider som verklighetens idrottare oftast tävlar, vilket är kvällar och helger, utan kan spela när de vill, var de vill och hur de vill.

Till sist så är LeoVegas app oerhört smidig. All fungerar bra när det gäller appen. Den går snabbt att ladda ner, är enkel att använda, har ett gränssnitt som är enkelt att navigera och en trevlig design.

Det är dessutom enkelt att hitta liveodds och snabbt placera nya bets.
För att sammanfatta så kan vi varmt rekommendera att spela hos LeoVegas Sport. Speciellt för dig som inte redan har ett konto där. Du har i så fall chansen att ta del av LeoVegas erbjudande vilket ger en generös välkomstbonus. Missa inte den!

This site uses cookies to enhance user experience.