ComeOn

comeon logga

En uppstickare på bettingmarknaden är ComeOn som på senare tid blivit ett hett spelbolag som lockat många nya kunder.

Vi har testat att spela på ComeOn Sverige och listar i den här artikeln fördelarna och nackdelarna med ComeOn, vi berättar allt du behöver veta!

81% Vårt betyg
comeon logga

Bonus

100% upp till 1000 kr

Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Insättningsbonus på 100% upp till 1000kr. Omsätts 5x vid min.odds 2.0 | Regler & Villkor gäller

ComeOn Fakta

Uttag0 - 24h
SwishJa

Mycket bra ComeOn odds

En av de absolut viktigaste sakerna som många spelare tittar efter när de ska välja spelbolag är om de erbjuder bra odds eller inte. Bra odds betyder inte bara höga siffror i vissa kolumner.

Bra odds kan också innebära ett brett utbud av matcher, tävlingar och ligor att spela på. Det kan innebära att det är möjligt att spela till konkurrenskraftiga odds när du bettar på olika sporter. En annan vanlig definition är att det ska gå att hitta spel till bra värde.

Hur man än definierar det så har ComeOn bra odds över hela linjen. Efter att ha testat spela på ComeOn kan vi konstatera att de checkar alla boxar.

Hos ComeOn går det att hitta odds på en mängd olika sporter och ligor. Det går att välja och vraka bland massor av matcher och dessutom många olika spelformer.

När det gäller själva oddsen på en viss match så står sig ComeOn bra i konkurrens med andra spelbolag. Vid flera tillfällen hittade vi spel där ComeOn erbjöd högre odds på en match än vad som gick att hitta på andra spelbolags hemsidor. För det ger vi en guldstjärna till ComeOn.

Comeon erbjuder många sporter att betta på!

Lätt att spela hos ComeOn Sverige

En stor fördel med att spela hos ComeOn Sverige är att det är väldigt lätt att registrera sig och komma igång. 

Du kan enkelt registrera dig hos ComeOn utan en massa onödiga extra steg oavsett om du väljer att registrera dig via hemsidan eller via appen i din telefon.

När registreringen väl är avklarad går det också snabbt och smidigt att sätta in pengar. Hos ComeOn kan du sätta in pengar via flera olika betalningsmetoder.

Med pengar på kontot har sedan ComeOn Sverige en sida som är oerhört lätt att navigera. Med ett par snabba knapptryck kan du enkelt hitta den sporten, ligan eller matchen som just du vill spela på.

Det är dessutom väldigt enkelt att live betta hos ComeOn Sverige. När du loggar in på ComeOn så landar du direkt på en startsida där matcher som pågår live listas. 

Du får enkelt överblick över saker som ställningen i matchen och hur lång tid det är kvar, samt vilka live odds som finns att betta på.

ComeOn har en smidig live betting funktion som gör att du snabbt kan lägga ditt live bet oavsett om du spelar via datorn, surfplattan eller i telefonen.

Enormt bra ComeOn bonus till nya spelare

Comeon har en bra välkomstbonus

Det finns många spelbolag på marknaden som erbjuder nya spelare en välkomstbonus när de registrerat sig och gjort sin första insättning. Men få spelbolag har en lika stor och häftig bonus för att hälsa nya spelare välkomna som ComeOn.

ComeOn bonus innebär att de fyrdubblar pengarna på din första insättning. Ja, du läste rätt! Om du sätter in 250 kronor så får du hela 1000 kronor att spela för.

Det är en bonus som andra spelbolag har svårt att konkurrera med och detta har gjort att många spelare har lockats till ComeOn.

Precis som hos alla andra spelbolag så finns det regler och villkor som hänger ihop med bonusen även hos ComeOn. En sådan regel är att du måste sätta in minst 100 kronor för att få ta del av bonusen.

Å andra sidan är maxbeloppet att få i ComeOn bonus 750 kronor, vilket innebär att den högsta summan du kan sätta in och få bonus är 250 kronor. 

Denna maxbonus innebär precis som i exemplet ovan att du sätter in 250 kronor och får totalt 1000 kronor att spela för. Det vill säga 250 kronor ur egen fick och 750 kronor i ComeOn bonus.

För att kunna ta ut eventuella vinstpengar när du fått ComeOn bonus så måste du först omsätta pengarna två gånger om via sports betting spel där oddset är 2.0 eller högre. 

När du lagt dessa spel är det sedan fritt fram att göra ett uttag av alla pengar på ditt konto, såväl pengar du själv satt in som bonuspengar och vinstpengar.

Testa Retrobet hos ComeOn

En häftig funktion som finns hos ComeOn är Retrobet, vilket är en ny, populär spelform som lockat många nya spelare.

Retrobet går ut på att datorn genererar matcher som går att spela på. Hos ComeOn spelar du i form av datorgenererade, virtuella matcher från Premier League i den engelska fotbollen.

Spelet sker i ett högt tempo och är verkligen något för de spelare som gillar fart, fläkt och adrenalin i samband med betting. En säsong avgörs ganska fort eftersom att det kommer nya matcher var tionde minut.

Inför varje spelomgång får du som spelare möjligheten att betta på den kommande matchen och en mängd olika odds och spelformer att välja bland.   

När matchen väl börjar så visas gamla klipp från tidigare matcher då de aktuella lagen, till exempel Liverpool och Newcastle, mötts. När det blir mål i klippen blir det också mål på resultattavlan.

Efter en intensiv match bestående av några minuters sköna gamla klipp är matchen över och ett slutresultat har genererats. 

Nu är det dags att samla in eventuell vinst och sedan dröjer det bara ett par korta minuter innan nästa match sätter igång. Om du vill spela igen behöver du alltså inte vänta särskilt länge.

Ett stort plus med funktionen Retrobet är att det ger en skön nostalgikänsla där man kan kolla på gamla klipp från leriga planer och se favoritspelare från förr göra upp i heta drabbningar.

Det blir än mer spännande i och med att man spelat pengar på matchen och inte har en aning om hur det kommer att sluta.

Härligt att spela med ComeOn app

Spela i appen hos Comeon!

Något som blir allt viktigare för den moderne spelaren är att kunna spela via telefonen. Att behöva vänta tills man sitter vid datorn innan man lägger ett bet börjar bli allt mer förlegat och de bettingsidor som inte satsar på en bra app hamnar lätt på efterkälken.

ComeOn är ett spelbolag som hängt med i svängarna ordentligt. ComeOn har insett att betting via app är framtiden och därför satsat stort på att ta fram en bra betting app.

Vi har testat att spela via ComeOn app och blev positivt överraskade. Först och främst gick det väldigt enkelt och smidigt att söka rätt på ComeOn app och även att ladda hem den. 

Som alla vet så är snabbhet något som redan är viktigt på nätet och blir än viktigare när det kommer till betting i mobilen.

Snabbheten var också på topp när det gällde att registrera sig i mobilen. ComeOn app är smidig och lätt att använda och registreringen gick helt smärtfritt eftersom man bara behövde skriva in de viktigaste uppgifterna. Det var helt och hållet fritt från onödiga mellansteg.

Även insättning via ComeOn app gick utan några som helst problem. Det var bara att klicka sig vidare till insättning och vips så kunde man skicka in pengar på spelkontot via flera olika betalningsalternativ. Vi valde att sätta in pengarna via Swish vilket gick på bara några få ögonblick.

Det enda vi behövde göra var att fylla i vilket belopp vi ville sätta in och sedan verifiera identiteten med hjälp av Mobilt BankID. 

Sedan tog det bara några sekunder innan det rasslade till på kontot och pengarna var där.

Sedan testade vi att spela via ComeOn app. Det var en härlig upplevelse eftersom appen var både modern och fräsch. Samtidigt var den lätt att använda.

När man spelar via mobilen kan det ibland vara svårare att navigera än om man spelar via datorn eftersom att skärmen är mindre. Men med ComeOn app går det enkelt att med ett par klick hitta precis den match eller den tävling man vill spela på.

Även live betting funktionen är oerhört smidig. Hos ComeOn går det snabbt att klicka fram live betting och hitta odds på pågående matcher. Vill man sedan lägga ett live bet gick även det snabbt och smidigt, precis som det ska göra i en modern betting app.

Sammanfattning av betting hos ComeOn

ComeOn är en kaxig uppstickare på bettingmarknaden och de har snabbt blivit oerhört populära bland inbitna spelare.

ComeOn har egentligen allt som en modern bettingsida ska ha. Det finns ett brett utbud av odds och många olika spelvarianter att välja mellan. De erbjuder dessutom odds på många olika ligor och matcher.

Något som bidrar till högsta betyg för ComeOn är deras fantastiska insättningsbonus som ger dig som spelare fyra gånger pengarna på din första insättning. 

På det har de förhållandevis milda omsättningskrav du måste uppfylla innan du kan plocka ut eventuella vinstpengar.

Allt som allt så är ComeOn ett bra alternativ för dig som vill öppna ett bettingkonto!

This site uses cookies to enhance user experience.