Betway

betway logga

Betway är en bettingsida som varit med i matchen ett bra tag och vet vad som krävs för att skapa nöjda spelare.

Vi har testat att spela på Betway och listar här nedan fördelarna och nackdelarna med att spela på Betway.

80% Vårt betyg
betway logga

Bonus

500 kr i Gratisspel

Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr i bonus vid din första insättning. Min. insättning 100 kr. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

Betway Fakta

Uttag0-24h
SwishNej

Ta del av en bra Betway bonus

Något som lockat in många nya spelare till Betway är den bonus som Betway erbjuder nya spelare när de gör sin första insättning.

Betway erbjuder nya spelare 100 kronor i insättningsbonus när de registrerar ett nytt konto för att spela på Betway sports betting. 

Denna Betway bonus innebär att om du som spelare sätter in 100 kronor så matchar Betway denna insättning till 100 procent. 

Din bonus blir då 100 kronor, vilket innebär att du då har 200 kronor på ditt konto att spela för.

Betway bonus kommer med ett väldigt generöst omsättningskrav när du spelar på Betway sports betting. 

Du behöver bara omsätta insättningen och bonusen en gång för att sedan kunna ta ut eventuella vinstpengar om du skulle vilja det.

Om du vill ta del av Betway bonus behöver du som spelare sätta in pengar till ditt konto via en betalningsmetod som Betway godkänt för att också få ut bonusen. 

Giltiga insättningsmetoder för att kunna ta del av Betway bonus är Trustly samt alla bankkort och kreditkort.

Dessa metoder är bland de vanligaste när det gäller att sätta in pengar på bettingsidor. 

Det innebär att de allra flesta spelare utan problem kan ta del av Betway bonus när de registrerar nytt konto och sätter in pengar hos Betway.

Insättnings bonus 100 kr hos Betway!

Bra odds hos Betway sports betting

En av de absolut viktigaste delarna att se över när du ska välja ny bettingsida att spela på är hur deras utbud av odds ser ut. 

Ett stort plus är när en bettingsida erbjuder odds på ett brett utbud av sporter, matcher, tävlingar och ligor.

En annan viktig sak att hålla koll på är om spelbolaget erbjuder bra odds. Om oddsen är höga jämfört med konkurrerande sajters odds på samma matcher är det ett mycket gott tecken.

Det första vi märkte när vi testa att spela på Betway sports betting är att det finns ett enormt utbud av odds på en mängd olika sporter. 

Betway erbjuder en enorm bredd av matcher och tävlingar att spela på så att du som spelare kan verkligen välja och vraka på detta smörgåsbord av spelalternativ.

Betway står sig också oerhört bra när det gäller att ha fördelaktiga odds. När man jämför olika bettingsidor är det svårt att hitta någon annan bettingsida som konsekvent ligger högre än Betway. 

Så det är ett mycket gott tecken för Betway och något många andra spelare säkerligen också noterat.

Bra odds hos Betway

Lätt att hitta bra odds hos Betway

När du som spelare registrerat ditt konto hos Betway och ska börja betta så märker du snabbt att Betways sida är väldigt användarvänlig och det är lätt att hitta bra odds att spela på.

På startsidan listas dagens hetaste matcher så att du snabbt kan få en överblick över kommande matcher och vilka odds som gäller. 

Detta är oerhört smidigt om du snabbt vill scanna av läget och se om du hittar några fördelaktiga odds på de hetaste matcherna varje dag.

I toppen av den vänstra spalten på Betways startsida så listas populära spel. Något som är väldigt populärt hos Betway är de spel som ligger under fliken Betway boosts. Här erbjuder Betway häftiga spel till höga odds där du snabbt kan vinna en bra slant.

Ofta ligger oddsen här omkring 5 gånger pengarna och spelen kombinerar ofta två olika händelser i en match. 

Exempelvis kan du spela på sådana saker som att hemmalaget vinner och båda lagen gör mål. Om båda dessa sakerna inträffar så vinner du en skön slant.

Betway erbjuder dessa boost spel både på traditionella idrotter och på e-sport, vilket är väldigt uppskattat bland den nya generationens spelare som gärna bettar på Betway esport.

Smidigt att använda Betway app

Enkel inloggning hos Betway

Allt fler spelare väljer att spela via mobilen i första hand och mobil betting är verkligen här för att stanna. 

Denna utveckling har gjort att det blir allt viktigare för bettingsidor att erbjuda en bra app för att stå sig i den tuffa konkurrensen som det råder på bettingmarknaden idag.

Här har Betway hängt med i svängarna och skapat en otroligt bra Betway app som blivit väldigt uppskattad hos spelarna.

När vi testade Betway app märkte vi först och främst att den går väldigt snabbt att ladda hem. Detta är en stor fördel eftersom de flesta spelarna som laddar hem en app vill att det ska gå snabbt så att de kan komma igång och spela på en gång.

Att registrera ett nytt konto i appen samt att göra insättning var ytterligare två saker som fungerar oerhört bra i Betway app. Det är också två viktiga saker som alla spelare uppskattar när det fungerar smärtfritt.

När kontot väl är registrerat och insättningen klar är det dags att börja spela i Betway app. När vi klickade oss runt i appen märkte vi att den var bra uppbyggd. 

Det är lätt att hitta odds på de matcher eller ligor man vill spela på och rätt odds är aldrig mer än ett par snabba knapptryck bort.

Själva funktionen när man ska lägga ett bet fungerar också precis som det ska. Det är enkelt att lägga på fler matcher och på så vis bygga en kupong.

Även då man fyllt på med flera matcher är det fortfarande lätt att få överblick över hela kupongen och det totala oddset man erbjuds när man spelar i Betway app.

Totalt sett får Betway app ett mycket gott betyg!

Hitta bra odds på Betway esport

De senaste åren har esport ökat oerhört mycket i popularitet, särskilt bland de yngre spelarna, och många vill numera betta på olika matcher och tävlingar inom esporten. 

För de spelare som tycker att esport är viktigt är Betway esport en av de absolut bästa bettingsidorna på marknaden.

Det märks att Betway verkligen hängt med i tiden och satsat på att vara en modern bettingsida när man ser deras utbud av esport. Betway tar esport på så stort allvar att de till och med ägnat en helt egen sektion åt just esport.

När du klickat in dig på Betway esport hittar du ett stort utbud med en mängd olika odds på många olika typer av spel inom esporten.

Betway har också gjort sig synliga med stora marknadsföringskampanjer riktade mot just esporten. 

Bland annat känner många till att Betway har ett samarbete med det populära laget Ninjas in Pyjamas, vilket gjort att Betway fått stor exponering inom esportvärlden.

Betway erbjuder odds på en mängd olika spel inom esport. Bland annat CS:GO, League of Legends, DOTA 2 och Call of Duty, för att nämna några.

En annan sak som är häftig med Betway esport satsning är att de erbjuder sina poplära superboost spel även inom esport.

Bra liveodds hos Betway

En annan kategori där vi sätter ett stort plus för Betway är när det gäller live betting. 

Betway erbjuder live odds på många olika matcher inom flertalet sporter, vilket gör att du som spelare enkelt kan hitta en match som passar just dig när du vill lägga ett live bet.

Hos Betway är live betting sektionen snyggt uppbyggt där du snabbt kan klicka dig fram mellan olika sporter och se vilka matcher som spelas för tillfället i varje sport. 

När du klickat dig in på den sporten du vill betta på ser du direkt vilka matcher som pågår, vad ställningen är, hur lång tid matchen har pågått samt vilka de aktuella oddsen som du kan betta på är.

Detta är ett otroligt snyggt upplägg och den stilrena designen på sajten höjer också upp spelkänslan till höga nivåer.

Sammanfattning av Betway

För att sammanfatta vårt test av Betway så måste vi säga att Betway är en modern bettingsida som kan kvittera ut ett högt betyg!

Betways största fördel är att de verkligen tar esport på största möjliga allvar. Att de skapat en helt egen sektion för odds på esport gör det enkelt för spelare som gillar esport att navigera och snabbt hitta bra odds på de matcher och tävlingar de vill spela på.

De har också ett oerhört brett utbud inom esporten och erbjuder odds på vissa spelformer som man kanske inte hittar hos alla spelbolag idag.

Ett annat stort plus hos Betway är att de erbjuder en bra Betway bonus till alla nya spelare som registrerar ett konto och sedan gör en insättning. 

Att få dubbelt upp med pengar in på kontot om man sätter in en hundralapp innebär att man får en hundralapp gratis som man kan spela för.

Detta är en stor fördel för alla spelare. De extra 100 kronorna kan användas till att till exempel lägga ett lite mer riskabelt spel som man annars kanske inte hade lagt och på så vis ha chansen att vinna pengar till ett högre odds. 

Bonuspengarna kan också användas till att testa någon spelform man tidigare kanske inte vågat prova.

This site uses cookies to enhance user experience.