Bettingsidor med Zimpler

Zimpler är en enkel, smidig och säker betalningsmetod som har blivit mycket populär på den svenska marknaden. Här berättar vi om hur Zimpler fungerar, och listar de bästa bettingsidorna som tillhandahåller tjänsten.

LeoVegas Sport
Bra odds

1. LeoVegas Sport

92%
LeoVegas har det mesta. En smidig och lättnavigerad sajt samt ett saftigt…
BonusGratisspel upp till 100 kr
Uttag0-24h
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Sätt in 100kr, få 100kr. Min. insättning 100 kr. Gäller i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

expekt logga
Pålitlig veteran

2. Expekt

89%
Expekt gör det enkelt att betta direkt via deras app, du kan…
BonusRiskfritt spel upp till 1500 kr
Uttag0 - 24h
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21. Min. 1,80 odds. | Regler & Villkor gäller

mrgreen logo
1000 kr bonus

3. MrGreen

85%
MrGreen är ett välkänt och populärt spelbolag som erbjuder bra odds och…
Bonus1000 kr
Uttag0-24h
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

comeon logga
Fet bonus

4. ComeOn

81%
ComeOn erbjuder en mycket attraktiv oddsbonus och har ett oddsutbud som är…
Bonus100% upp till 1000 kr
Uttag0 - 24h
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Insättningsbonus på 100% upp till 1000kr. Omsätts 5x vid min.odds 2.0 | Regler & Villkor gäller

bethard logga
Brett utbud av odds

5. Bethard

80%
Bethard är oerhört populära när det kommer till liveodds, du kan dessutom…
Bonus100% upp till 1000 kr
Uttag0 - 24h
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 5 000 kr i bonus på din första insättning. Min. insättning 100 kr. 20x omsättningskrav. Giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

Bettingsidor med Zimpler

Denna metod, tidigare känd som PugglePay, är en smidig, svensk mobil betalningsmetod som gjort succé bland svenska bettingspelare. Det är en betalningsmetod som blivit alltmer populär bland spelarna. Fler och fler bettingsidor med Zimpler blir tillgängliga.

Zimpler passar dig som vill kunna betta utan att behöva ange bankuppgifter och andra känsliga uppgifter till bettingsidorna. Väljer du en sajt med Pay N Play slipper du dessutom krångliga registreringsprocesser då ditt konto skapas automatiskt.

Betalningsmetoden bygger på mobila betalningar och är helt rätt i tiden. Många spelare efterfrågar snabba, mobila betalningsmetoder när de ska betta.

Vad är Zimpler?

Det var svenskarna Kristofer Ekman Sinclair och Johan Friis som slog sina huvud samman med målet att skapa en smidig mobil betalningslösning. De lanserade den första versionen av PugglePay år 2012.

Grundarna insåg senare att användarna inte bara behövde smidighet och snabbhet utan även få en god översikt över sina transaktioner och sitt spelande. Tack vare kunskap och teknik lyckades de ta fram en mobil plånbok som levde upp till alla krav.

Denna version fick namnet Zimpler, vilken de lanserade år 2015. Idag har företaget över 400 000 användare och flera bettingsidor med Zimpler finns tillgängliga för spelarna.

Zimpler är ett svenskt företag som möjliggör säkra och trygga transaktioner online. Både insättningar och uttag går snabbt.

Zimpler är inte den vanligaste betalningsmetoden på den svenska spelmarknaden, men den tillhör definitivt de enklaste. Du registerar dig på Zimpler genom att ange ditt telefonnummer och din verifieringskod.

I Zimpler kan du sedan använda dig av banköverföring, kortbetalning och även Swish. Tidigare fanns även faktura som ett alternativ, men det är inte längre lagligt i Sverige att betta mot faktura.

Hur fungerar Zimpler?

Det finns många bettingsidor med Zimpler idag och det är lätt att använda tjänsten. Bettingsidor med Zimpler är skapade för att spelare ska kunna göra snabba, enkla betalningar utan krångel.

Betalningsmetoden är kopplad till alla svenska banker och du behöver ett BankID för att godkänna betalningarna. Det gör metoden mycket säker att använda.

Tjänsten skapar automatiskt ett konto när du använder den första gången. På en och samma plats kan du sedan få information om alla dina transaktioner för att hålla koll på ditt spelande.

På ditt Zimpler-konto har du även möjlighet att ange en budget för dina överföringar. Funktionen kan du använda för att ställa in spelbudget. Du kan dessutom använda Zimpler helt utan några avgifter.

Steg-för-steg guide till betting med Zimpler :

 • Välj en bettingsida som erbjuder Zimpler som betalningsmetod
 • Logga in på bettingsidan med hjälp av ditt BankID
 • Gå till insättningar
 • Fyll i ditt personnummer och välj din bank
 • Ange vilket belopp du vill överföra
 • Logga in på banken med ditt BankID
 • Välj vilket bankkonto som pengarna ska dras ifrån
 • Godkänn en sista gång med BankID
 • Nu kan du börja spela

Väljer du bettingsidor med Zimpler som anammat ett Pay N Play-koncept kommer du att registreras samtidigt som du gör en insättning. Du behöver då inte logga in först utan det sker vid insättningen.

Insättningar och uttag hos bettingsidor med Zimpler

När du vill göra insättningar väljer du Zimpler som betalningsmetod. Efter att du gjort det får du vanligtvis ett SMS och bekräftar betalningen genom att följa anvisningarna.

Då kan du också välja vilket betalningsalternativ som passar dig bäst. Välj mellan betalkort, banköverföring eller Swish.

Eftersom Zimpler gör det möjligt att betala på flera olika sätt kan du använda exempelvis Swish. Det är många som redan använder sig av Swish och känner sig bekväma med metoden, därför är det bra att Zimpler erbjuder just Swish.

Väljer du Swish måste du ha både Swish-appen och en koppling till tjänsten via internetbanken. Om du inte redan är ansluten till Swish ansluter du dig enkelt via din internetbank.

Att göra uttag är lika enkelt som att göra en insättning. Du behöver inte ange någon personlig information utan välj Zimpler som uttagsmetod, fyll i ditt telefonnummer och följ instruktionerna.

Uttag går fort vilket uppskattas bland spelare hos bettingsidor med Zimpler. Det är tack vare de direkta banköverföringarna de erbjuder.

Hur mycket du kan sätta in med Zimpler beror på vilket av betalningssätten som du väljer då Zimpler mer fungerar som en mellanhand. Kortinsättning brukar vara ett maxbelopp på 10 000 kronor, banköverföringar 50 000 kronor och Swish ligger vanligtvis på maximalt 10 000 kronor.

Minsta insättningen beror på spelsajten men vanligtvis kan du göra insättningar på så lite som 100 kronor, ibland till och med mindre.

Avgifter hos bettingsidor med Zimpler

För insättningar finns inga avgifter. Det är även helt avgiftsfritt när du kopplar tjänsten mot ditt bankkort eller Swish.

Att betta hos bettingsidor med Zimpler är således avgiftsfritt både för insättningar och uttag. Dock finns det några bettingsidor som tar ut avgifter för uttag, så det är bra att alltid dubbelkolla det.

Förr kunde spelare erbjudas spel med faktura med Zimpler, det är dock förbjudet idag att erbjuda spel på kredit. Då tillkom en del avgifter såsom det brukar göra vid fakturabetalning.

Hitta bra Zimpler odds

Du kan ta del av de bästa oddsen med Zimpler. Det finns även möjligheten att ta emot en oddsbonus och samtidigt spela på höga odds med en betalningsmetod som är flexibel.

Logga in med Zimpler, placera ditt spel antingen på pre-game eller live betting. Live betting finns hos många bettingsidor med Zimpler, som ibland även erbjuder live streaming.

Bonusar hos bettingsidor med Zimpler

Med den svenska spellagen får svenska spelbolag erbjuda en bonus per spelare och licens. Det måste vara en välkomstbonus till nya spelare som gör sin första insättning.

En bonus kan vara en matchningsbonus, ett fast belopp, ett fritt spel eller ett riskfritt spel. Vilken bonus och hur stor den är avgör bettingsidorna själva och därför kan de variera.

Bonusar kommer vanligtvis med bonuskrav och dessa krav kan även de se olika ut. Det kan finnas omsättningsfria bonusar, men även bonusar som har omsättningskrav.

Även betalningsmetoden du använder kan påverka bonusen på bettingsidor. Det är nämligen så att vissa sajter inte godkänner alla betalningsmetoder för bonusen. Om du använder en betalningsmetod som inte kvalificerar sig för bonusen går du därmed miste om den.

Oftast är Zimpler en godkänd betalningsmetod för att få lov att ta del av en bonus. Dock finns det undantag och de sajter som inte godkänner Zimpler för bonus.

Läs alltid villkoren om vad som gäller för den bettingsajten som du vill spela på för att vara säker innan du gör en insättning.

Hur säkra är bettingsidor med Zimpler?

Zimpler är en mycket säker betalningsmetod som du kan känna dig trygg med. Använder du Zimpler slipper du lämna ut personlig information eller bankinformation till spelsajten.

Metoden är helt enkelt en trygg mellanhand för dig som spelare. Zimpler står dessutom under Finansinspektionens kontroll, vilket också är en trygghetsfaktor för dig som spelare.

Det finns många bettingsidor med Zimpler som inte har svensk licens, men de råder vi dig inte att spela på. Som svensk spelare är det bäst att satsa på en sajt med licens från Spelinspektionen där du vet att den svenska lagen följs.

För- och nackdelar med Zimpler

Precis som med alla andra betalningsmetoder finns det både plus och minus med den här metoden. Nedan går vi igenom såväl fördelarna som nackdelarna med metoden.

Fördelar med Zimpler:

 • Hög säkerhet på alla transaktioner
 • Snabba uttag och insättningar
 • Ingen känslig information lämnas ut till bettingsidorna
 • Flera olika sätt att betala såsom bankkort, Swish och banköverföring
 • Avgiftsfritt för insättningar och uttag
 • Möjligheten att sätta en spelbudget och få överblick över sitt spelande.

De flesta av oss gör mycket från mobilen, inklusive bettar på sport, därför krävs det en betalningsmetod som fungerar felfritt i mobilen. Zimpler är skapad för mobilen och passar perfekt i dagens moderna samhälle.

Väljer du Pay N Play är registreringen superenkel och du skapar automatiskt ett konto första gången som du använder tjänsten. Det innebär att du inte behöver gå igenom krångliga registreringsprocesser.

Att Zimpler fungerar som en plattform för betalningar med kort, banköverföring och Swish är en klar fördel. Alla som har ett konto kan välja fritt från betalningsmetoderna vid varje överföring eller köp. Flexibiliteten är något som verkligen uppskattas bland spelare.

Nackdelar med Zimpler

Även om det finns väldigt få nackdelar med att använda Zimpler måste även de redovisas.

 • Vissa bettingsidor tar ut en liten avgift för att använda tjänsten
 • En del spelbolag godkänner inte Zimpler som betalningsmetod för sina bonusar
 • Inte så vanlig metod i Sverige

Spelbolag med Zimpler

Betalningsmetoden Zimpler accepteras av många olika bettingsidor numera, men långt ifrån alla. Det finns bettingsidor med Zimpler på den svenska marknaden, men det har inte fått lika stort genomslag som till exempel Trustly.

Dock börjar metoden bli mer uppmärksammad av svenska spelare och de svenska bettingsidorna har börjat samarbeta med Zimpler mer.

Vi hjälper dig att hitta bettingsidor med Zimpler

På den här sidan listar vi de svensklicensierade bettingsidorna som erbjuder transaktioner med Zimpler. Det gör det enkelt för dig att hitta dem.

Vi testar och recenserar även hemsidorna för att kunna ge dig all information du behöver för att kunna avgöra om en sajt passar dig eller inte. Alla har vi olika preferenser när det kommer till betting.

För att hitta en passande sajt bör du tänka igenom vad du vill betta på, om du vill ha bonus samt hur du vill få support. När du vet det är det enklare att hitta en passande bettingsida med Zimpler.

This site uses cookies to enhance user experience.