Bettingsidor med Trustly

Spela på bettingsidor med Trustly som många andra.

Här listar vi de bästa bettingsidorna som använder Trustly för registering och betalningar.

betsafe logga
Trustly och Swish

1. Betsafe

98%
Betsafe har länge ansetts vara en av de bästa bettingsidorna, här hittar…
Bonus100% upp till 500 kr + 100 freespins
Uttag0-24 h
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 1 500 kr i bonus + 100 free spins på din första insättning (omsättningskrav 35x). Min. insättning 100 kr. Giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 1 500 kr i bonus + 100 free spins på din första insättning (omsättningskrav 35x). Min. insättning 100 kr. Giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

nordicbet logga
Bäst på svenska odds

3. NordicBet

94%
Nordicbet har mängder av sporter att spela på och har funnits på…
Bonus100% upp till 500 kr + 100 freespins
Uttag0-24 h
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50. | Regler & Villkor gäller

LeoVegas Sport
Bra odds

4. LeoVegas Sport

92%
LeoVegas har det mesta. En smidig och lättnavigerad sajt samt ett saftigt…
BonusGratisspel upp till 100 kr
Uttag0-24h
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Sätt in 100kr, få 100kr. Min. insättning 100 kr. Gäller i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

Hajper logga
Blixtsnabba uttag

5. Hajper

91%
Hajper betting har snabbt blivit populärt bland svenska kunder som söker efter…
BonusFreebet upp till 500 kr + 10 freespins
Uttag15 min
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 200% upp till 2000 kr + 10 Free Spins i Book of Dead (värde 10 kr/snurr) vid din första insättning. Min. insättning 100 kr. Omsättningskrav 20x bonus + insättning. Gratissnurren är omsättningsfria. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 200% upp till 2000 kr + 10 Free Spins i Book of Dead (värde 10 kr/snurr) vid din första insättning. Min. insättning 100 kr. Omsättningskrav 20x bonus + insättning. Gratissnurren är omsättningsfria. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

Spela snabbt och säkert med Trustly

Spela snabbt och säkert med Trustly

Något som har blivit väldigt populärt på senare tid är att spela på bettingsidor med Trustly. Trustly är en välkänd och pålitlig tjänst som hjälper till med säkra transaktioner och banköverföringar.

Trusty samverkar med Mobilt BankID när spelare ska registrera sig, göra insättningar eller ta ut pengar från bettingsidor.

Här får du mer information om bettingsidor med Trustly samt de bästa tipsen för att spela på bettingsidor med Trustly.

Vad är Trustly?

Bakom Trustly står företaget Trustly Group AB. Trustly erbjuder smidiga betalningslösningar på internet.

Det skulle nog bäst kunna beskrivas som en mellanhand som hjälper till med överföringar mellan din bank och den bettingsida som du ska registrera dig hos, sätta in pengar hos eller göra uttag från.

2008 grundades företaget som sedan dess blivit en riktig framgångssaga. Det har snabbt blivit en populär tjänst bland de flesta som håller på med betting. 

Orsakerna till att det nu finns så många bettingsidor med Trustly är att det är ett tryggt betalningsalternativ som samtidigt ser till att transaktionerna sker snabbt.

En annan orsak till att Trustly har blivit så populärt på den svenska marknaden är att alla bettingsidor med Trustly också har svensk licens. Det innebär att spelare direkt vet att deras vinster hos bettingsidor med Trustly garanterat är skattefria.

Snabba uttag hos bettingsidor med Trustly

Bettingsidor med Trustly erbjuder ofta snabba uttag, vilket är lätt att göra eftersom tjänsten i sig är oerhört snabb när det gäller alla transaktioner. Detta är något dessa bettingsidor dessutom ofta påtalar i sin kommunikation utåt samt i sin marknadsföring.

Hur snabbt uttag sker hos olika bettingsidor med Trustly varierar från spelbolag till spelbolag. Hos de bettingsidor med snabbast uttag kan pengarna med hjälp av Trustly vara inne på ditt bankkonto redan efter ett par minuter. 

Hos andra bettingsidor kan transaktionerna ta upp till ett par bankdagar.

Vad som gäller skiljer sig som sagt mellan olika bettingsidor. Kolla därför alltid upp vilka uttagstider som gäller på just det spelbolag du funderar på att spela hos innan du registrerar dig..

Säkert att spela hos bettingsidor med Trustly

Idag anses Trustly vara en av de säkraste metoderna för transaktioner som finns på marknaden. En stor fördel för spelaren är att Trustly inte lagrar någon information som kan användas för att komma åt ens bankkonto.

En annan stor trygghet på bettingsidor med Trustly är att de använder den högsta kryperingsstandarden som finns tillgänglig idag. Man gör detta ovanpå bankernas redan säkra system. Det är en av många anledningar till att det har blivit så populärt att spela hos bettingsidor med Trustly.

Inget konto behövs för att använda Trustly

Inget konto behövs för att använda Trustly

Att spela på bettingsidor med Trustly är väldigt enkelt. En stor anledning till att det är så enkelt är att det inte behövs något konto hos Trustly för att använda deras tjänst, då tjänsten används tillsammans med BankID.

När du registrerar dig via BankID vet Trustly om att din identitet har blivit styrkt och du behöver på så vis inte gå igenom samma process även hos Trustly eftersom verifieringen skickas vidare från BankID.

Därför behövs inget konto hos Trustly och det är ett genialt drag från deras sida, eftersom det då går snabba att göra transaktioner vilket gynnar både spelare och spelbolag.

Bettingsidor med Trustly utan avgift

Att spela på bettingsidor med Trustly är oftast helt och hållet fritt från avgifter. Det beror till stor del på Trustly själva inte tar ut någon avgift för sina transaktioner, oavsett om det gäller uttag eller insättningar.

I vissa fall kan spelbolaget ta ut en viss procent alternativt en fast avgift på din transaktion när du sätter in eller tar ut pengar.

De flesta bettingsidor med Trustly tar ingen extra avgift för transaktionerna men det finns en liten minoritet av spelbolagen som lägger på en mindre avgift när det gäller insättningar.

Nackdelar med Trustly

På frågan om det finns några nackdelar med att använda Trustly eller att spela på bettingsidor med Trustly är svaret i nästan alla sammanhang nej. 

Tjänsten gör det möjligt att sätta in och ta ut pengar snabbt. Den är dessutom förmodligen det säkraste alternativet när det gäller transaktioner av pengar till och från spelbolag på internet.

En nackdel kan vara att Trustly endast erbjuder kundtjänst på engelska. Detta borde dock inte vara något problem då all kontakt ska se mot bettingsidan vid problem med insättningar eller uttag.

Nya bettingsidor med Trustly

De flesta nya spelbolag på den svenska marknaden som dessutom har svensk licens tillåter i regel sina spelare att använda Trustly både för registrering samt insättningar och uttag. 

Trustly underlättar både för spelare och spelbolag. Därför har nya bettingsidor har ett tydligt incitament att använda Trustly för att underlätta för spelarna och på så vis locka nya spelare till sin sajt.

Kunniga röster inom branschen talar ofta varmt om Trustly och många förutspår att det kommer att vara branschstandard att använda Trustly som betalningsmetod inom en snar framtid. 

Vissa experter tror att alla nya spelbolag som får licens i Sverige kommer att tillåta Trustly som betalningsmetod.

Utländska bettingsidor med Trustly

Det finns även många spelbolag som inte har svensk licens som trots det tillåter Trustly som betalningsmetod. Det finns dock flera nackdelar med att välja bettingsidor utan svensk licens.

Du måste exempelvis betala skatt på vinster du gör hos vissa utländska aktörer, vilket främst handlar om spelbolag med Curacao-licens.

Säkerheten är också sämre generellt eftersom bettingsidor utan svensk licens inte behöver förhålla sig till det svenska regelverket.

Bettingsidor med Trustly som är baserade utomlands och saknar svensk licens har heller inte krav på sig att tillhandahålla svensk support. 

Om du som spelare får problem när du spelar på en av dessa sidor och behöver kontakta supporten är det mer regel än undantag att konversationen då sker på ett annat språk än svenska. 

Viktigt att veta om bettingsidor med Trustly

Viktigt att veta om bettingsidor med Trustly

Det viktigaste att känna till om Trustly är att det är en betrodd och pålitlig betalningstjänst som du kan lita på.

Annat som kan vara bra att känna till är att du inte behöver öppna ett separat konto hos Trustly, vilket gör att både registreringar och insättningar hos bettingsidor med Trustly går mycket snabbare än traditionella registreringar och insättningar.

På många bettingsidor utan registrering behöver du varken registrera ett konto hos Trustly eller hos spelbolaget för att kunna spela. 

Med hjälp av Trustly och en verifieringsmetod såsom BankID kan du enkelt verifiera din identitet, sätta in pengar snabbt och sedan spela utan registrering inom loppet av bara några minuter.

Insättning på bettingsidor med Trustly

Att sätta in pengar på bettingsidor med Trustly är en enkel och smidig process som oftast går väldigt fort. Många spelare vittnar om att det är väldigt smidigt och att de med hjälp av Trustly kan vara igång och spela på nolltid.

När du ska sätta in pengar på bettingsidor med Trustly börjar du med att ange Trustly som betalningsmetod. Sedan sätter du in ett valfritt belopp. 

De flesta bettingsidor har dock en lägsta gräns för insättningar, ofta i spannet 50 till 100 kronor. På samma vis har de ett tak på hur mycket man får sätta in vid varje enskilt insättningstillfälle.

Även här skiftar den exakta summan från spelbolag till spelbolag. På vissa bettingsidor är den gränsen närmare 100 000 kronor.

När du valt Trustly som insättningsmetod och sedan valt vilket belopp du vill sätta in går du vidare genom att välja din bank. Du verifierar dig sedan med hjälp av BankID, vilket gör att Trustly automatiskt kopplas samman med ditt bankkonto.

Du väljer sedan vilket bankkonto du vill sätta in pengar från och genomför insättningen. Överföringen med Trustly tar oftast bara ett par minuter och sen finns pengarna inne på ditt spelkonto. Sedan är det bara att sätta igång och spela!

Vi passar samtidigt på att höja ett varningens finger för att det finns ett fåtal bettingsidor som tillåter Trustly som insättningsmetod, men inte som ett alternativ när du vill göra ett uttag. Det är absolut något du som spelare bör dubbelkolla innan du väljer vilket spelbolag du vill spela hos.

Om du är okej med att göra uttag via någon annan metod, till exempel till ditt kontokort eller din e-plånbok, så är detta ofta inget större problem.

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Ja, Trustly är förmodligen den säkraste betalningsmetoden på marknaden. Trustly använder den högsta krypteringsstandarden ovanpå din banks eget säkerhetssystem. De lagrar heller inga uppgifter som skulle kunna göra att någon kommer åt ditt bankkonto.

Nej, du kan sätta in pengar på bettingsidor med Trustly utan att själv behöva registrera ett konto hos dem. Trustly använder verifiering via andr tjänster som till exempel Mobilt BankID.

Att sätta in pengar eller ta ut pengar hos bettingsidor med Trustly är gratis. Trustly själva tar inte ut någon avgift för transaktioner. Vissa spelbolag lägger dock själva på en liten avgift för insättningar.

De flesta bettingsidor med svensk licens tillåter transaktioner med Trustly.
This site uses cookies to enhance user experience.