Bettingsidor med Swish

Med Swish är det enklare än någonsin att göra insättningar och uttag mot bettingsidor.

Vi listar de bästa bettingsidorna som erbjuder Swish som betalningsmetod!

betsafe logga
Trustly och Swish

1. Betsafe

98%
Betsafe har länge ansetts vara en av de bästa bettingsidorna, här hittar…
Bonus100% upp till 500 kr + 100 freespins
Uttag0-24 h
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 1 500 kr i bonus + 100 free spins på din första insättning (omsättningskrav 35x). Min. insättning 100 kr. Giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 1 500 kr i bonus + 100 free spins på din första insättning (omsättningskrav 35x). Min. insättning 100 kr. Giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

nordicbet logga
Bäst på svenska odds

3. NordicBet

94%
Nordicbet har mängder av sporter att spela på och har funnits på…
Bonus100% upp till 500 kr + 100 freespins
Uttag0-24 h
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50. | Regler & Villkor gäller

LeoVegas Sport
Bra odds

4. LeoVegas Sport

92%
LeoVegas har det mesta. En smidig och lättnavigerad sajt samt ett saftigt…
BonusGratisspel upp till 100 kr
Uttag0-24h
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Sätt in 100kr, få 100kr. Min. insättning 100 kr. Gäller i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

Hajper logga
Blixtsnabba uttag

5. Hajper

91%
Hajper betting har snabbt blivit populärt bland svenska kunder som söker efter…
BonusFreebet upp till 500 kr + 10 freespins
Uttag15 min
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 200% upp till 2000 kr + 10 Free Spins i Book of Dead (värde 10 kr/snurr) vid din första insättning. Min. insättning 100 kr. Omsättningskrav 20x bonus + insättning. Gratissnurren är omsättningsfria. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 200% upp till 2000 kr + 10 Free Spins i Book of Dead (värde 10 kr/snurr) vid din första insättning. Min. insättning 100 kr. Omsättningskrav 20x bonus + insättning. Gratissnurren är omsättningsfria. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

Bettingsidor med Swish är numera vardag

Att spela på bettingsidor med Swish har blivit allt vanligare. Att använda Swish i telefonen har blivit en alltmer populär betalningsmetod som slagit igenom stort i hela samhället.

Så det är inte så konstigt att det även blivit populärt inom bettingvärlden.

När du ska spela på bettingsidor med Swish behöver du verifiera och signera transaktionen med BankID. Det finns många fördelar med att spela på bettingsidor med Swish men också ett par saker att tänka på.

Enkelt att spela hos bettingsidor med Swish

Enkelt att spela hos bettingsidor med Swish

För ett antal år sedan var Svenska Spel den enda bettingsida där det var möjligt att sätta in pengar med hjälp av Swish.

Efter att den nya lagstiftningen för spelbolag trädde i kraft i januari 2019 öppnades den svenska marknaden upp för utländska spelbolag, som då kunde skaffa licens för spel om pengar i Sverige.

När nya spelbolag slog sig in på den svenska marknaden började de också erbjuda Swish som betalningsmetod. När dessa bolag endast hade licens på Malta fanns inte den möjligheten.

Idag erbjuder de flesta spelbolag med svensk licens möjligheten att använda Swish som betalningsmetod. Många experter inom bettingvärlden tror att du som spelare snart kommer att spela på alla svenska licenserade bettingsidor med Swish.

Snabba betalningar hos bettingsidor med Swish

Hos spelbolag med Swish går både insättningar och utbetalningar snabbt. Swish är tillsammans med Trustly den snabbaste betalningsmetoden som går att använda vid transaktioner på internet.

På bettingsidor med Swish kan du göra en insättning med ett par enkla knapptryck samt en snabb verifikation via BankID. 

Spelbolag med Swish har därför en stor fördel gentemot spelbolag som endast tillåter andra betalningsmetoder. 

Vilket beror på att vi spelare förväntar oss att det ska gå fort, oavsett om det handlar om betalningar, navigering på sajten eller att kontakta kundtjänsten.

Insättning hos bettingsidor med Swish

Att sätta in pengar hos bettingsidor med Swish är väldigt enkelt och processen går både snabbt och smidigt. 

Swish är idag en av de vanligaste betalningsmetoderna i Sverige och många svenska spelare är därmed vana att använda Swish för att göra snabba transaktioner.

När du ska sätta in pengar hos bettingsidor med Swish börjar du helt enkelt med att klicka på insättnings-knappen på spelbolagets sajt och klickar sedan på symbolen för Swish. 

När du fyllt i telefonnumret väljer du vilket belopp du vill sätta in. Sedan öppnar du appen för Swish och godkänner transaktionen med hjälp av BankID. 

Därefter når pengarna ditt bettingkonto omgående.

Snabba uttag hos bettingsidor med Swish

Snabba uttag hos bettingsidor med Swish

Hos många spelbolag är det numera också möjligt att ta ut pengar med hjälp av Swish. Möjligheten finns ännu inte hos alla spelbolag, men antalet som erbjuder uttag med Swish blir allt fler varje år.

Att ta ut pengar med Swish är precis lika enkelt, snabbt och smidigt som att sätta in pengar med Swish. 

Ofta behöver du bara fylla i det telefonnummer du vill ha pengarna swishade till samt verifiera utbetalningen med hjälp av BankID.

Spelbolag som saknar swish betting

De flesta bettingsidor med svensk licens erbjuder idag Swish som metod vid både insättningar och uttag. 

Men det finns fortfarande bettingsidor som inte erbjuder denna möjlighet till sina spelare.

Orsaken till detta är att Swish är en betalningsmetod som kräver vissa specifika teknologiska lösningar som flera av dessa spelbolag inte har haft möjlighet att tillämpa.

De kommande åren spås allt fler bettingsidor lägga till Swish som ett möjligt alternativ för transaktioner. 

Vilket främst beror på att spelare ställer högre krav på spelbolagen vilket skapar en konkurrens.

Konkurrensen är förstås bra för spelarna som får ett större utbud av bra bettingsidor att välja mellan, och spelbolag som inte erbjuder nya lösningar som exempelvis Swish blir oattraktiva. 

Detta är Swish

Detta är Swish

Swish är en betalningsmetod i form av en mobilapplikation som går att använda i mobiltelefoner med plattformarna iOS och Android. 

I princip alla banker i Sverige erbjuder tjänsten Swish. För att göra det måste de först ansluta sig till betalsystemet “Betalningar i realtid” som tillhandahålls utan Bankgirot.

Kundernas Swish-konton kopplas via deras telefonnummer upp mot banken. Kopplingen registreras via BankID direkt i internetbanken.

Appen Swish går hand i hand med Mobilt BankID. Den som vill skicka pengar med Swish, exempelvis för att spela på bettingsidor med Swish, måste ha appen Mobilt BankID installerad.

Swish är främst tillgängligt i Sverige men kan också användas på utländska mobiltelefoner om ägaren har ett svenskt bankkonto med internetbank.

Till tjänsten Swish kommer inbyggda begränsningar. Man kan bara ansluta ett mobilnummer per bankkonto. Varje bankkonto kan i sin tur endast anslutas till en mobiltelefon.

Swish grundades 2012. Till en början kunde tjänsten bara användas för betalningar mellan privatpersoner, men 2014 öppnades den även för företag och andra organisationer som då kunde skaffa egna Swish-nummer.

Fördelar med betting med Swish

Bettingsidor med Swish åtnjuter flera stora fördelar med att erbjuda just denna betalningsmetod. Att göra insättningar via Swish är både tryggt och smidigt. 

När en spelare sätter in pengar via Swish landar de på bettingkontot omgående. Det gör att spelare som sätter in pengar den vägen snabbare kan komma igång med sin betting.

Att spela på bettingsidor med Swish är också oerhört säkert för spelarna. Med Swish finns inga uppgifter som någon kan se och stjäla, vilket är risken när man betalar med bankkort, exempelvis. 

När du gör insättningar via Swish använder du BankID för verifiering, vilket är en stor trygghet i sig.

Nackdelar med betting med Swish

Det finns inte många nackdelar att tala om när det kommer till bettingsidor med Swish. 

En nackdel kan vara avsaknaden av att kunna göra uttag med Swish, på bettingsidor som stödjer insättningar med Swish.

Visst är det ofta smidigt att ta ut pengar även på andra sätt, till exempel via en banköverföring till ditt bankkonto, men många spelare uppskattar att både sätta in och ta ut pengar via en och samma metod.

Bonusar hos bettingsidor med Swish

Att spela på bettingsidor med Swish innebär att du ofta kan ta del av de olika bonusar som spelbolagen erbjuder. Till exempel oddsbonus, välkomstbonus eller insättningsbonus. 

Swish är nämligen en allmänt accepterad betalningsmetod och när du sätter in pengar via Swish godkänner spelbolagen ofta din bonus.

Bettingsidor med Swish och BankID

För att sätta in pengar via Swish måste du verifiera dig via appen BankID. 

Tillsammans utgör Swish och BankID en kombination som gör såväl insättningar som uttag från spelbolag med Swish till en säker procedur.

När du använder Swish ihop med BankID kan du alltså lita på att transaktionen sker säkert och smidigt.

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Ja, att spela på bettingsidor med Swish är oerhört säkert. Ett bra sätt att se på saken är att se Swish som en vanlig banköverföring. Det är lika säkert, bara det att det går snabbare med Swish.

Utöver att transaktionerna som görs med Swish är säkra så går de dessutom oerhört snabbt. Att kunna ha pengarna inne på spelkontot efter bara någon minut är helt klart en stor fördel.

Både utbetalningar och inbetalningar till och från bettingsidor med Swish går oerhört snabbt. Nästan med ljusets hastighet, känns det som.

Pengarna brukar landa på mottagarens konto inom sekunder eller max någon minut efter att transaktionen blivit bekräftad.

För privatpersoner är Swish gratis både att ladda ner och att använda. Det är också gratis att sätta in och ta ut pengar via Swish hos de allra flesta bettingsidorna.

Swish har ingen traditionell kundtjänst som svarar i telefon eller på e-post. Dock har de en aktiv kundtjänst som verkar i sociala medier.

Mellan 8 och 20 på vardagar går det relativt snabbt att få svar från Swish om man skriver till dem på till exempel Facebook.

Skulle du inte få svar från Swish via sociala medier har de en väldigt bra FAQ på sin hemsida som du kan kolla igenom.

Oftast hittar du svaret på din fråga där. Om du mot förmodan inte skulle få tag på Swish i sociala medier och inte heller hitta svar via deras FAQ rekommenderar vi att du kontaktar din bank. De kan oftast hjälpa dig i så fall.

This site uses cookies to enhance user experience.