Bettingsidor med PayPal

PayPal är en extremt populär betalmetod världen över, tyvärr finns det inte speciellt många bettingsidor som erbjuder PayPal.

Här listar vi de få bettingsidor som erbjuder Paypal, och kikar på vilka fördelar det finns med att använda tjänsten.

betsafe logga
Trustly och Swish

1. Betsafe

98%
Betsafe har länge ansetts vara en av de bästa bettingsidorna, här hittar…
Bonus100% upp till 500 kr + 100 freespins
Uttag0-24 h
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 1 500 kr i bonus + 100 free spins på din första insättning (omsättningskrav 35x). Min. insättning 100 kr. Giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 1 500 kr i bonus + 100 free spins på din första insättning (omsättningskrav 35x). Min. insättning 100 kr. Giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

nordicbet logga
Bäst på svenska odds

3. NordicBet

94%
Nordicbet har mängder av sporter att spela på och har funnits på…
Bonus100% upp till 500 kr + 100 freespins
Uttag0-24 h
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50. | Regler & Villkor gäller

Betsson logga
Pålitlig veteran

4. Betsson

86%
Betsson är en av de mest populära bettingsidorna på nätet idag. Hos…
Bonus500 kr + 100 freespins
Min insättning100 kr
DirektuttagNej

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

Betalningar med PayPal

Ett av de mest klassiska sätten att flytta pengar på internet är genom att använda e-plånboken PayPal.

Den har funnits länge och är väletablerad inom spelbranschen, vilket gör att det går att spela hos många bettingsidor med PayPal.

Det finns många fördelar med PayPal betting men också ett par saker att ha i åtanke. Här nedan följer viktig information om betting PayPal.

Många fördelar hos bettingsidor med PayPal

Många fördelar hos bettingsidor med paypal

Det finns många fördelar för dig som använder PayPal hos dagens bettingsidor. Nummer ett är tryggheten det innebär att använda denna betaltjänst.

Långt ifrån alla känner sig helt trygga med att lämna ut sitt kortnummer eller information om sitt bankkonto till en sida på internet.

Det är något man slipper göra om man i stället sköter transaktionerna via ett konto hos PayPal.

Spelare som använder PayPal för betting kan istället föra över pengar från sitt bankkort eller kreditkort till sitt PayPal konto och sedan använda PayPal för att sätta in pengarna hos ett spelbolag.

Värt att tänka på är också att du som spelare kan spara pengar genom att använda PayPal hos bettingsidor eftersom det då är avgiftsfritt att göra insättningar och uttag.

Detsamma gäller inte om man istället använder sig av till exempel en vanlig banköverföring.

Detta är PayPal

PayPal grundades 1998 av företaget PayPal Holding Inc. Tjänsten grundades med målsättningen att den skulle bli den bästa och populäraste tjänsten för betalningar på internet.

Idag kan vi konstatera att de i allra högsta grad levt upp till den målsättningen. PayPal köptes under resans gång upp utav Ebay och är idag ett av flera dotterbolag till just Ebay.

Uppskattningsvis har PayPal omkring 140 miljoner användare världen över. Antalet anställda uppgår i omkring 20 000. PayPal används idag i 203 länder.

Den som använder PayPal kan ha ett kontosaldo direkt på deras sida. Användaren har också möjlighet att koppla ett kreditkort direkt till PayPal.

Insättningar till bettingsidor med PayPal

Insättning till bettingsidor med paypal

Att göra insättningar till bettingsidor med PayPal är väldigt enkelt och smidigt.

När du ska sätta in pengar är processen ungefär densamma oavsett om du använder PayPal eller någon annan vanlig betalningsmetod, som till exempel insättning från bankkonto eller med kreditkort.

Processen börjar som vanligt med att du registrerar dig, loggar in och går vidare till menyn för insättningar.

Om du spelar på bettingsidor med PayPal som betalningsmetod så kommer deras logo att synas inne på sidan där du gör insättningar.

Då är det bara att välja PayPal som betalningsmetod och följa instruktionerna för att steg för steg genomföra insättningen. Processen är densamma när det gäller uttag till ditt PayPal konto.

Bonus hos bettingsidor med PayPal

Tidigare har det funnits bettingsidor som erbjudit extra bonus till spelare som använt en särskild betalningsmetod, till exempel PayPal betting.

Idag är denna typ av bonus högst ovanlig. Denna typ av bonus anses snarare utdaterad. 

Idag kan du som spelare ta del av de flesta bonusar bettingsidor erbjuder oavsett om du gör din insättning med hjälp av PayPal eller med hjälp av någon annan metod.

Avgifter hos PayPal

Att spela på bettingsidor med PayPal är oftast avgiftsfritt. PayPal själva har dock avgifter i sin egen betaltjänst, exempelvis när du har kopplat ditt bankkort eller kreditkort till ditt konto på PayPal.

Det kan också tillkomma administrativa avgifter när du använder PayPals tjänst, beroende på vilken typ av transaktioner du gör.

Gällande insättningar och uttag som du gör från ditt konto hos bettingsidor med PayPal så är eventuella avgifter något som bettingsidorna i så fall står för.

Men som vi nämnde ovan så är det i de flesta fall helt fritt från avgifter. Det händer nästan aldrig.

Om en bettingsida skulle ta ut en avgift för transaktioner med PayPal så är detta någonting som du blir informerad om på förhand.

Spela säkert på bettingsidor med PayPal

Spela säkert på bettingsidor med Paypal

PayPal är en av de vanligaste betalningsmetoderna för spelare som gör insättningar på bettingsidor.

Precis som betalningar med kreditkort, Swish eller Trustly så är PayPal ett oerhört säkert sätt att göra betalningar. Spelare som använder PayPal kan känna en stor trygghet.

PayPal har varit ett populärt sätt att genomföra transaktioner i spelbranschen i över 20 år nu och har enorm erfarenhet när det gäller att erbjuda säkerhet på nätet.

PayPal använder sig av så kallad SSL-kryptering, vilket står för Secure Sockets Layer, vilket bidrar till att du aldrig behöver lämna ut känslig information eller personuppgifter när du sätter in pengar hos spelbolag med hjälp av PayPal.

PayPal betting med mobilen

Idag är det en självklarhet att kunna spela på bettingsidor med mobilen eller surfplattan.

Det är nog få moderna spelare som inte tycker det är viktigt att kunna lägga ett bet via telefonen, oavsett om man gör det på jobbet, på bussen eller på läktaren när det är match.

Flera spelbolag erbjuder idag PayPal betting via telefonen.

Du sätter enkelt in pengar från ditt PayPal konto via mobilen genom att logga in på ditt spelkonto och därifrån genomföra transaktionen på ett ögonblick.

Med PayPal app kan du enkelt föra över pengar. På samma gång har du också enkelt tillgång till hela din kontohistorik.

Dessutom kan du också ta emot notiser från PayPal via appen, vilket gör det ännu lättare att hålla koll på ditt kassaflöde.

Ta ut pengar från sport betting PayPal

Både att sätta in och ta ut pengar från PayPal är mycket enkelt.

Med den svenska versionen av PayPal är det enda som behövs för att bekräfta din insättning att du verifierar dig med hjälp av BankID eller liknande verifieringsmetod.

När du sedan vill göra insättningar till bettingsidor med PayPal är det oerhört smidigt att godkänna insättningen med hjälp av Trustly.

Tjänsten Trustly samarbetar med flera olika banker och internetbanker för att underlätta att genomföra säkra betalningar på nätet.

Att göra en insättning till PayPal går på nolltid oavsett vilken bank du sätter in pengarna ifrån, eftersom insättningen till PayPal fungerar på samma sätt som en direkt överföring.

Vid uttag kan det dock ta längre dit eftersom uttaget först måste godkännas av banken. Det innebär att bankens handläggningstid måste tas med i beräkningen. 

Konkurrenter när det gäller betting PayPal

Två konkurrenter till PayPal när det kommer till att erbjuda e-plånböcker på internet är tjänsterna Skrill och Neteller.

Skrill är en tjänst som, precis som Paypal, inriktar sig på att få till låga kostnader för internationella betalningar.

Parallellt med de låga kostnaderna riktar både PayPal och Skrill dessutom in sig på att dessa transaktioner ska ske med hög hastighet.

En stor fördel med Skrill är du kan handla i all världens valutor. De erbjuder också ett eget “Paysafe card” som kopplas direkt till ditt konto.

Utöver detta finns det också möjligheten att handla med flera kryptovalutor, som till exempel BitCoin när du använder Skrill.

En annan stor konkurrent till PayPal är Neteller som varit stora i bettingvärlden länge. År 2007 stor Neteller för över nästan nio av tio av världens alla insättningar till bettingsidor.

Sedan åkte de på ett stort bakslag då de var tvungna att sluta verka på den amerikanska marknaden.

Neteller satsar precis som PayPal på säkra och snabba betalningar på nätet. De har också tagit fram ett eget kort som är kopplat till användarens konto hos Neteller.

På så vis är tjänsten väldigt lik både PayPal och Skrill. En annan likhet mellan Neteller och Skrill är att även Neteller erbjuder handel med kryptovalutor.

Här skiljer sig Skrill och Neteller från PayPal, som endast erbjuder handel i traditionella valutor.

Vanliga frågor och svar (FAQ)

PayPal är en e-plånbok som hjälper dig att flytta pengar på internet. Företaget bakom PayPal grundades 1998 och idag är PayPal ett av de största företagen i världen som hanterar betalningar på nätet.

Ja, hos de flesta bettingsidor. Det finns dock vissa som bara erbjuder insättningar med PayPal, men inte uttag. Det är alltid bra att läsa på om vad som gäller kring transaktioner med PayPal hos den bettingsida där du tänkt spela.

Ja, att sätta in pengar på bettingsidor med PayPal är oerhört säkert. När du genomför transaktioner med PayPal slipper du lämna ut känsliga uppgifter eftersom ditt bankkonto redan är kopplat till ditt PayPal-konto.

Ja. Nuförtiden brukar de flesta bonusar delas ut till alla oavsett vilken betalningsmetod man använder för att sätta in pengar på bettingsidan.

Dock är det alltid bra att läsa på exakt vilka regler och villkor som gäller för just den sidan du har tänkt spela på.

De flesta bettingsidor med svensk licens erbjuder PayPal som insättningsmetod. Eftersom PayPal har varit med länge och är välkänt både i Sverige och internationellt är det en betalningsmetod som många känner sig trygga med.

Det gör även bettingsidorna och därför erbjuder så många av dem PayPal som betalningsmetod.

This site uses cookies to enhance user experience.