Bettingsidor med live stream

Fler och fler bettingsidor låter dig se matchen du bettar på via live stream.

Här berättar vi mer om bettingsidor med live stream och listar samtliga aktörer som erbjuder denna möjlighet!

Bettingsidor med live stream

Du sätter dig ner i soffan för att titta på när ditt favoritlag ska spela. Men när du startar teven och bläddrar bland alla kanaler hittar du den inte.

Som tur är erbjuder många svenska bettingsidor möjligheten att se matchen du bettar på via live stream. Att välja en bettingsida med live stream i sitt utbud innebär att du kan komma åt tusentals matcher!

Perfekt för den sportintresserade

Bettingsidor med live stream av sporter är perfekt för den sportintresserade. Med livebetting kan du tjäna pengar medan du gör det du älskar, att titta på sport.

I de flesta fall är livestreaming nödvändigt vid live betting. Alla bettingsajter som direktsänder matcher erbjuder ett omedelbart resultat. Oftast i form av något visuellt som exempelvis vem som servar eller var någonstans bollen befinner sig på planen.

Det verkar som att många användare prioriterar livebetting. Därför har många spelbolag och bettingsajter ett stort utbud av just detta.

Det är däremot viktigt att spelbolagen är snabba och erbjuder löpande uppdateringar. Detta för att behålla spelkänslan hos spelaren, som annars riskerar att förminskas.

I den här artikeln går vi igenom bettingsidor med live stream samt andra funktioner som kan bidra till en trevlig spelkänsla.

Betting ”on the go”

Idag är det vanligt att den vanliga svensken ofta spelar på bettingsidor med live stream på löpande fot utanför hemmet. För att förenkla spelandet för dig har de flesta bettingsidorna en välutvecklad app.

Dessa bettingappar uppskattas av många, vilket skulle kunna bero på dess enkelhet och tillgänglighet. Apparna laddas enkelt ned genom exempelvis App store eller Google Play i mobilen eller surfplattan. Detta gör de möjligt att spela ”on the go”.

Du slipper alltså bära runt på en stor och tung laptop som du behöver hitta någonstans att ställa ned och öppna när du vill lägga ditt bet eller kolla hur ditt spel gick. Med en mobilapp räcker det med att klicka några gånger på den lilla skärmen med dina fingrar för få fram ett svar.

Vad gör en betting-app bra?

En bra och välutvecklad app innebär att den är snabb att ladda, erbjuder livebetting och är funktionell i sin utformning. Enligt några undersökningar har det framkommit att bettingsidor med en bra app, har en fördel gentemot bettingsidor med en sämre app.

Olika spelbolags appar kan ha olika utbud. Om live betting är viktigt för dig behöver du hitta en app som erbjuder just det du är ute efter.

Vilka spelbolag har en bra app? Några bettingsidor med välutvecklade appar är exempelvis:

 • Betway
 • NordicBet
 • Unibet
 • Bet365.

Kvaliteten på bettingsidor med live stream

De flesta live streams har däremot inte jättebra kvalitet. De kan vara ok på telefonen eller datorn, men räkna inte med att kunna koppla upp mobilen eller datorn till teven och tro att du ska få bra bild eller ljud.

Krav för att kunna titta på bettingsidor med live stream

Det är inte så enkelt som att gå in på vilken bettingsajt som helst och få fri tillgång till alla deras live streams. För att få tillgång till alla matcher behöver du ett positivt saldo på bettingsajten.

Ibland kan det räcka att du lagt ett spel på bettingsajten som avgjorts inom de senaste 24 timmarna för att kvalificera dig till att se spelbolagets live streams. Bettingsidorna erbjuder dig att se alla matcher gratis med hoppet om att du ska lägga ett spel.

Bettingsajter med Tv-tablå

Olika sidor har olika antal event. Bet365 har över 200 000 events per år men har däremot ingen tv-tablå. Det är något som Nordicbet har. De har däremot bara 20 000 events per år.

Hos de flesta bettingsajterna finns det en Play-knapp för att indikera tillgängliga live streams medan andra erbjuder en Tv-tablå. Om du spelar på bettingsidor med live stream utan en tv-tablå kan du titta på deras flik ”kommande event” där du kan se vilka matcher som är på gång.

Cash-out

Genom bettingsidor med live stream kan du följa matcherna som du spelat på. Live streaming är något som många av de bästa bettingsajterna erbjuder. Här kan du följa spänningen i dina favoritmatcher och kanske eventuellt göra en Cash-out om du får tillfälle.

En Cash-out är en funktion som vissa bettingsidor med live stream erbjuder. Funktionen innebär att du kan stänga ett spel innan det är avgjort. Du kan därmed spela på ett visst resultat i matchen för att sedan avsluta spelet i förtid.

Om ditt spel är på väg att gå igenom så är sannolikheten stor att du kan gå med vinst. Är ditt bet däremot på väg att förloras erbjuds du i majoriteten av fallen en summa som är lägre än din insats. Att använda Cash-out är inte alltid lätt. Du kan behöva förlita dig på din första analys och orsaken till varför du la ditt spel från första början.

Spelbolagen erbjuder sina spelare i olika uträckning att kunna göra en Cash-out. Det spelbolagen däremot har gemensamt är att kunden både kan spela singelspel eller kombinationsspel med Cash-out

Om du spelar ett kombinationsspel med matcher som har olika starttider kan du stänga ett av spelen spel innan en av matcherna har startat. Cash-out kan även användas innan någon av matcherna har startat, vilket innebär att du då få tillbaka majoriteten av din originalinsats.

De olika bettingsidor med live stream som erbjuder Cash-out är exempelvis:

 • MrGreen
 • Betsson
 • LeoVegas
 • Bet365

Livebetta utan konto

Om du är sugen att prova på bettingsidor med live stream kan du ofta delta utan ett konto. Här ”loggar” du istället in med BankID för att bekräfta din identitet.

Bettinsidor med live stream som har en svensk licens måste erbjuda inloggning med BankID. Nu slipper du därmed att skicka in olika dokument för att bekräfta din ålder och visa att du rent lagligt kan spela. BankID fixar allt åt dig.

Betting utan ett konto innebär ofta snabba insättningar och uttag vid vinster. Dessutom så slipper du olika reklamutskick på SMS eller via e-post.

Att spela utan konto innebär däremot färre betalningsalternativ och att du inte alltid kan få extra bonusar som vissa bettingsajter erbjuder.

Vinn med hjälp av statistik

Många bettingsidor med live stream försöker erbjuda en sajt med hög användarvänlighet och häftiga funktioner för sina spelare. Detta eftersom det stärker spelupplevelsen och spelkänslan.

En funktion som kan kännas mycket viktig för många spelare är möjligheten att se statistik och historik. Information kan hjälpa dig att lyckas betta rätt och därmed kunna gå med vinst.

För att bli en framgångsrik spelare inom betting är förmågan att kunna läsa statistik ett av flera verktyg. Statistik kan du hitta i stora mängder från många olika källor på internet, exempelvis olika bettingsidor med live stream.

Genom att ta del av olika sporter och lags statistik kan du öka dina chanser att vinna över spelbolagen. Spelbolagen använder sina egna databaser av statistik när de sätter oddsen.

Statistiken är mer användbar i vissa spelformer än andra. Många spelare använder statistik när de exempelvis spelar på antal mål, hörnor och kort under en match när de tittar på bettingsidor med live stream.

Din kunskap om statistik ger ingen garanti att slå spelbolagen långsiktigt men kan ge dig en större chans att lyckas. Det finns däremot andra faktorer som exempelvis väder, skador/avstängningar eller ett tufft spelschema som kan påverka resultatet på en match.

Statistik är en av många faktorer som bör lägga grunden för dina spel. Laget kanske har bytt träningsfilosofi eller tränare sen tidigare, vilket kan påverka matchens prestation.

Bettingsajter med svensk licens

Sverige införde 2019 en licens för att bettingsidor och spelbolag ska få bedriva spel i Sverige lagligt. Spelbolagens har hårda krav på sig som de måste sköta för att behålla sin licens.

När du väljer att spela på bettingsidor med live stream som har svensk licens blir ditt spelande mer tryggt och säkert. Du kan exempelvis registrera dig eller spela utan konto genom ditt BankID.

Eftersom spelbolagens skatt hamnar i svenska statskassan kan du spela fritt utan att behöva betala skatt på din vinst. Bettingsidor med live stream måste även erbjuda sitt innehåll på svenska.

En bettingsajt som har en svensk licens är Mr Green. Det innebär att du tryggt, säkert och lagligt kan lägga dina spel på Mr Greens hemsida eller i deras app. Mr Green erbjuder ett stort utbud av sporter som du kan livebetta på.

Utbudet består av exempelvis:

 • Fotboll
 • Hockey
 • Tennis.

Du kan betta på resultat innan matchen har börjat eller satsa under tiden matchen pågår.

Vill du pausa ditt spelande?

Detta kan vara viktig för många spelare eftersom det ger ett säkrare spelande. Om ditt spelande går överstyr har du möjligheten att stänga av dig själv från alla bettingsajter och spelbolag. Detta kan du göra med självavstängningsregistret Spelpaus.

Spelpaus gör så att risken för ett eventuellt spelmissbruk minskar, vilket ger dig som spelare en trygghet som tidigare saknats på spelmarknaden.

Om du spelar på en bettingsajt med svensk licens kan du känna dig trygg med att svensk lagstiftning följs.

This site uses cookies to enhance user experience.