Bettingsidor med bonus

Söker du bettingsidor med bonus? då har du kommit rätt.

Här listar vi de bästa bettingsidorna med bonus. Jämför enkelt mellan bolagen för att hitta den bonus som passar ditt spelsätt bäst!

betsafe logga
Trustly och Swish

1. Betsafe

98%
Betsafe har länge ansetts vara en av de bästa bettingsidorna, här hittar…
Bonus100% upp till 500 kr + 100 freespins
Uttag0-24 h
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 1 500 kr i bonus + 100 free spins på din första insättning (omsättningskrav 35x). Min. insättning 100 kr. Giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 1 500 kr i bonus + 100 free spins på din första insättning (omsättningskrav 35x). Min. insättning 100 kr. Giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

nordicbet logga
Bäst på svenska odds

3. NordicBet

94%
Nordicbet har mängder av sporter att spela på och har funnits på…
Bonus100% upp till 500 kr + 100 freespins
Uttag0-24 h
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50. | Regler & Villkor gäller

LeoVegas Sport
Bra odds

4. LeoVegas Sport

92%
LeoVegas har det mesta. En smidig och lättnavigerad sajt samt ett saftigt…
BonusGratisspel upp till 100 kr
Uttag0-24h
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Sätt in 100kr, få 100kr. Min. insättning 100 kr. Gäller i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

Hajper logga
Blixtsnabba uttag

5. Hajper

91%
Hajper betting har snabbt blivit populärt bland svenska kunder som söker efter…
BonusFreebet upp till 500 kr + 10 freespins
Uttag15 min
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 200% upp till 2000 kr + 10 Free Spins i Book of Dead (värde 10 kr/snurr) vid din första insättning. Min. insättning 100 kr. Omsättningskrav 20x bonus + insättning. Gratissnurren är omsättningsfria. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 200% upp till 2000 kr + 10 Free Spins i Book of Dead (värde 10 kr/snurr) vid din första insättning. Min. insättning 100 kr. Omsättningskrav 20x bonus + insättning. Gratissnurren är omsättningsfria. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

Hitta rätt bettingbonus för dig

Att erbjuda en bra bonus är något som många bettingsidor gör för att locka nya spelare.

Vilken som är det bästa betting bonus du kan ta del av beror helt på vad du som spelare tycker är viktigt.

Är det pengar att spela gratis för? Är det en rejäl insättningsbonus? Eller ett generöst välkomsterbjudande?

Här har vi listat flera saker som är viktigt att tänka på när du letar efter bettingsidor med bonus.

Bra att veta om bettingsidor bonus

Bra att veta om bettingsidor bonus

Du som spelare kan idag välja och vraka bland hundratals bettingsidor med bonus som innehar svensk licens.

Vill du spela på bettingsidor utan svensk licens ökar den siffran med ett par hundra spelbolag till.

Spelbolagen slåss om kunderna på marknaden och ett bra sätt att locka in nya spelare till sin bettingsida är att erbjuda en generös bonus.

I längden tjänar spelbolagen oftast mer pengar ju fler spelare de har på sina bettingsidor. Men när det kommer till att utnyttja bonusar ligger makten hos spelarna.

En bonus ger dig ofta chansen att vinna pengar utan att ta någon risk. Exempelvis genom att du som spelare får ett gratisspel.

Eller att du som spelare får en slant att spela för och sedan möjligheten att behålla vinsten.

Bettingsidor bonus vid insättning

En vanlig bonus som du som spelare kan ta del av är en bonus när du gör din första insättning.

Nästan alla bettingsidor med bonus erbjuder denna typ av bonus som ger dig någon form av ökad chans att gå vinnande ur situationen.

Hur stor bonusen är varierar från spelbolag till spelbolag. Ofta kommer den också med någon typ av krav.

Innan du väljer vilka bettingsidor med bonus du vill spela hos rekommenderar vi att du läser igenom vilka krav de har och vad som krävs för att kunna ta ut eventuella vinstpengar som du vunnit när du använt bonusen.

Ett vanligt krav som bettingsidor med bonus har är krav på insättning. Här har de oftast ett lägsta belopp som du som spelare måste sätta in för att kunna ta del av bonusen.

Detta belopp är ofta någonstans i spannet mellan 100 till 200 kronor.

Ett annat vanligt krav är omsättningskrav. Här kan bettingsidor med bonus till exempel kräva att du omsätter vinsten ett visst antal gånger.

Ofta när det kommer till sports betting bonus måste du omsätta bonusen genom att betta på ett visst antal matcher där oddsen inte får vara lägre än till exempel 1.40. 

Höga bonussummor hos bettingsidor med bonus

De flesta bettingsidor på nätet erbjuder bonusar och det första som nya spelare tittar efter när det gäller bonusar är hur hög bonussumman är.

Att ha en hög bonussumma är ett skickligt drag av bettingsidor med bonus eftersom det lockar in många nya spelare.

Dock är inte en hög bonussumma automatiskt lika med en bra bonus och det är något som är viktigt för dig som spelare att ha i åtanke.

Hos många bettingsidor med bonus där bonussumman är hög finns det samtidigt ofördelaktiga omsättningskrav vilket gör att det är svårt för dig som spelare att bibehålla några vinstpengar tillräckligt länge för att kunna göra ett uttag.

Riskfria spel med bettingsidor bonus

Riskfria spel med bettingsidor bonus

En populär typ av välkomstbonus är den där bettingsidor med bonus erbjuder dig som spelare riskfria spel.

Ett riskfritt spel innebär att du som spelare får göra en insättning och spela för en summa som du inte riskerar att bli av med.

Du får alltså lägga ett bet och behålla din insats även om du förlorar. Om du vinner få du dessutom behålla vinstpengarna.

När det gäller riskfria spel så skiljer sig reglerna för när du kan ta ut bonusen från spelbolag till spelbolag.

Det är inte alls ovanligt att ett riskfritt spel kommer med ett omsättningskrav där du måste omsätta din vinst ett bestämt antal gånger innan du får ta ut pengarna.

Hos vissa bettingsidor med bonus väljer spelbolaget ut specifika matcher som du måste lägga ditt riskfria bet på, men det allra vanligaste är att du själv får välja vilken match eller vilka matcher du ska betta på.

Bettingsidor med bonus utan krav på insättning

En bonus som då och då dyker upp på marknaden är en bonus utan krav på insättning. Denna typ av bonus erbjuds ibland till spelare som skapar ett nytt konto.

Det gör det möjligt för dig som spelare att få betting bonus utan att först behöva göra en insättning.

Denna typ av bonus kan finnas i flera olika former. Det kan vara i form av att man får ett gratis bet. Det kan också vara i form av att man får en slant rakt in på kontot.

Den här typen av bonus förekommer dock inte så ofta eftersom det innebär en stor risk för spelbolagen att dela ut pengar utan krav på insättning.

Detta eftersom att det inte finns någon garanti att en spelare som tar del av denna typ av gratis bonus själv kommer att sätta in några pengar hos spelbolaget senare.

Att tänka på när du letar bettingsidor bonus

Att tänka på när du letar bettingsidor bonus

Det finns många faktorer som spelar in om du ska öppna ett nytt konto på en bettingsida och vill ha bonus.

Vilken sida erbjuder bäst bonus? Det är inte en helt enkel fråga att svara på.

Det beror helt på hur mycket pengar du tänkt sätta in, hur stor risktolerans du har och om du har något emot att lägga fler spel och på så vis uppfylla eventuella omsättningskrav.

En viktig sak att titta efter är hur bra sidan är som helhet. Verkar den seriös? Erbjuder den många olika typer av odds? Erbjuder den livebetting? Finns det bra odds på de sporter, ligor och tävlingar som jag helst spelar på?

En annan bra sak att titta efter är vilka olika krav som bettingsidorna ställer för att få ut bonusen. Finns det något insättningskrav? Vad är i så fall minsta belopp att sätta in?

Är det 50 kronor? 100 kronor? Är det en lagom summa eller är det mer än vad du egentligen tänkt sätta in?

Utöver ovanstående frågeställningar kan det vara bra att ha koll på är om bonusen kommer med omsättningskrav eller inte.

Kan du plocka ut eventuell vinst direkt? Eller måste du omsätta bonuspengarna ett visst antal gånger innan du kan göra ett uttag?

Denna typ av information hittar du allt som oftast på varje spelbolags hemsida där det står klart och tydligt vilka regler och villkor som gäller för bonusen.

Detta är något du som spelare bör vara noggrann med att se över innan du bestämmer dig för vilka bettingsidor med bonus du vill spela hos.

Insättningar och uttag när du letar bettingsidor bonus

Det är också bra att kolla upp på vilka sätt du kan göra insättningar och uttag, eftersom det skiljer sig mellan olika bettingsidor.

Går det att betala med Swish, till exempel? Går det smidigt att göra inbetalningar? Går det snabbt att göra uttag? Hur lång tid tar det innan pengarna är inne på bankkontot?

De flesta ställen där du hittar bettingsidor bonus har också bra information om hur insättningar och uttag fungerar.

En annan sak som är bra att kolla efter är om det går att registrera sig enkelt. Går det snabbt att skapa ett nytt konto? Är det enkelt att komma igång? Kan man registrera sig genom enkla metoder, till exempel BankID?

Det är några saker som kan vara bra att känna till när du letar efter bettingsidor bonus.

Att använda bettingsidor bonus till olika spel

En vanlig fråga från spelare som just fått sin bonus på en bettingsajt och är redo att börja spela är vilken typ av spel som är bäst att använda sin bonus till.

Ska man satsa på ett lite mer vågat spel till ett högre odds? Eller satsa på något riktigt säkert, som att topplaget vinner hemma mot bottenlaget, men till ett ganska lågt odds?

Problemet med den första approachen är att du enkelt kan förlora hela bonusen om du har otur. Det är till och med en stor risk för det.

Även den andra approachen har sina sämre sidor. Säg att du vinner på ditt spel men oddset bara var 1.20. Om du då satsade 100 kronor i bonuspengar vinner du ytterligare 20 kronor.

Det är bättre än inget – men gissningsvis spelar du för att vinna mer än pengar till en kopp kaffe, en chokladkaka eller två frimärken.

Vårt tips är att använda bonuspengarna som om det vore riktiga pengar. Lägg dem på ett spel du skulle ha lagt även om du satsade med dina egna pengar.

Då säkerställer du att spelet verkligen har bra värde – och det är så du vinner pengar i längden.

Vinner du på ditt spel så har du kammat hem en slant helt gratis. Och förlorar du har du ju bara förlorat bonusen, det vill säga inte dina egna pengar.

Om du följer denna princip kan man säga att du vinner oavsett om spelet går in eller inte.

Sammanfattning: Att tänka på när du letar bettingsidor bonus

Det finns som du sett ovan många saker att ta hänsyn till när du letar efter bra bettingsidor bonus.

Om du som ny spelare öppnar ett konto på en sajt är det viktigt att bonusen känns bra, men det är inte det enda som räknas.

Viktigt är också att du fortsatt kommer att vara nöjd med sidan om du tänkt fortsätta spela även efter att bonusen är utbetald.

Då kan du till exempel titta efter en sådan sak som hur spelkänslan på sajten är. Går det snabbt och smidigt att hitta odds och placera ett bet?

Det viktigaste att titta efter är såklart om sidan erbjuder odds på den typen av spel som du föredrar att spela.

Om du oftast tippar på matcher eller tävlingar som omges av ett stort allmänintresse, som till exempel Premier League i fotboll, NHL i ishockey, NBA i basket eller liknande tävlingar så erbjuder de flesta sajter många olika spel på dessa matcher.

Gillar du däremot mer nischade typer av spel, som till exempel att spela betta på Oscarsgalan, så gäller det att kolla upp i förväg om bettingsidan erbjuder denna typen av spel.

När du gjort research och känner dig trygg med ditt val är det dags att kolla upp bonusen. Här är det viktigt att kolla vilka regler och villkor som gäller. Exempelvis om bonusen kommer med insättnings- eller omsättningskrav.

Men det här är ett mindre problem än vad de flesta tror. Insättningskravet brukar vara på en mindre slant, oftast 100 eller 200 kronor, vilket ofta är mindre än vad de flesta tänkt sätta in.

Tänk dock på att det kan det skilja mycket mellan olika bettingsidor och deras bonus erbjudanden.

Så även om insättnings- och omsättningskrav ofta är lätta att uppfylla så kan det ändå vara värt att göra research för att hitta det bonuserbjudande som passar just dig bäst.

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Det är en bonus som nya spelare kan ta del av hos olika bettingsidor. Välkomstbonusar hos olika spelbolag skiljer sig ofta ganska mycket från varandra.

Därför är det viktigt att göra grundlig research innan du väljer vilka bettingsidor med bonus du spelar hos.

Det beror på om du spelar hos ett spelbolag med svensk licens eller ett utan svensk licens. De bettingsidor som har svensk licens får bara erbjuda en bonus per spelare och spelbolag enligt rådande regelverk.

Om du spelar hos bettingsidor med bonus som har utländsk spellicens så kan dessa erbjuda flera olika bonusar.

Det är ett krav på att du måste satsa bonussumman ett specifikt antal gånger innan du kan göra ett uttag när du har fått en bonus.

Se över flera olika bettingsidor och se över vad de har för erbjudanden och krav. När du läst igenom flera olika exempel på bonusar får du enkelt en känsla av vilken bonus som passar bäst för dig.
This site uses cookies to enhance user experience.