Bettingsidor Hockey

Det är bland oss svenskar mycket populärt att betta på hockey matcher. Detta är något som är självklart när man tänker efter eftersom ishockey är en av våra absolut största och populäraste sporter.

Här listar vi de bästa bettingsidorna för hockey och berättar allt du behöver veta om bettingsidor med hockey.

betsafe logga
Trustly och Swish

1. Betsafe

98%
Betsafe har länge ansetts vara en av de bästa bettingsidorna, här hittar…
Bonus100% upp till 500 kr + 100 freespins
Uttag0-24 h
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 1 500 kr i bonus + 100 free spins på din första insättning (omsättningskrav 35x). Min. insättning 100 kr. Giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 1 500 kr i bonus + 100 free spins på din första insättning (omsättningskrav 35x). Min. insättning 100 kr. Giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

nordicbet logga
Bäst på svenska odds

2. NordicBet

94%
Nordicbet har mängder av sporter att spela på och har funnits på…
Bonus100% upp till 500 kr + 100 freespins
Uttag0-24 h
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50. | Regler & Villkor gäller

mrgreen logo
1000 kr bonus

3. MrGreen

85%
MrGreen är ett välkänt och populärt spelbolag som erbjuder bra odds och…
Bonus1000 kr
Uttag0-24h
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

bethard logga
Brett utbud av odds

4. Bethard

80%
Bethard är oerhört populära när det kommer till liveodds, du kan dessutom…
Bonus100% upp till 1000 kr
Uttag0 - 24h
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 5 000 kr i bonus på din första insättning. Min. insättning 100 kr. 20x omsättningskrav. Giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

betway logga
Bra på E-sport

5. Betway

80%
Betway är något av en veteran på oddsmarknaden som välkomnar dig med…
Bonus500 kr i Gratisspel
Uttag0-24h
SwishNej

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr i bonus vid din första insättning. Min. insättning 100 kr. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr i bonus vid din första insättning. Min. insättning 100 kr. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

Betting tips hockey

För den som vill vinna pengar på bettingsidor för hockey är det väldigt viktigt att ha flera betting tips i rockärmen som man kan ta till.

Något som alla vinnande spelare vet om och framhåller som det bästa betting tips för hockey är att göra sin research ordentligt inför varje match man vill lägga ett bet på.

När man läser på om olika hockeymatcher är det väldigt viktigt att läsa på ordentligt om båda lagen i den aktuella matchen. Ett bra sätt att öka sina vinstchanser är att hålla koll på hur bra lagen förväntas vara enligt experterna och vilka spelare lagen ställer upp med i den aktuella matchen.

Om någon nyckelspelare är skadad, till exempel, kan det ha en väldigt negativ inverkan på det laget som får klara sig utan sin stjärna och detta är givetvis viktigt att känna till. Detta är ett grundläggande och viktigt betting tips för hockey.

Ett annat viktigt betting tips för hockey som alla nya spelare bör ta till sig är att sluta spela och ta en paus om man börjar “tilta”.

Uttrycket kommer från pokervärlden och betyder att en spelare börjat förlora pengar och blivit upprörd, varpå spelare tappar kontrollen och börjar kasta bort pengar via huvudlösa bets. Detta tillstånd är vanligt även inom bettingvärlden.

När du har förlorat flera bets i rad är det därför ett bra betting tips hockey att ta till sig. Se till att ta en paus och rensa tankarna med hjälp av exempelvis en promenad innan du börjar spela igen. Detta betting tips hockey är något som alla från proffs till nybörjare bör ha i åtanke.

Hockey betting

När man spelar hockey betting märker man snabbt att man hittar olika bra odds hos olika bettingsidor hockey. Detta är viktigt för spelare att känna till eftersom det innebär att man kan skaffa sig en fördel genom att spela på de bettingsidor hockey som erbjuder högst odds.

Att olika sidor som erbjuder hockey betting ibland sätter olika odds på samma match beror på att dessa bettingsidor ibland värderar sannolikheten för olika utfall på olika sätt.

En bettingsida kanske tror att hemmalaget har 50 procents chans att vinna matchen, medan en annan bettingsida värderar dess chanser till endast 40 procent. Detta gör då att oddset för hemmaseger på den aktuella matchen är olika högt på olika bettingsidor hockey.

När man ska spela hockey betting på en bettingsida som erbjuder just detta hittar man det vanligen genom att gå till menyn och scrolla ned till ishockey bland sporterna som finns listade.

När man klickat sig in på ishockey listas vanligtvis olika ligor och turneringar och man väljer då vilken av dessa man vill spela hockey betting på.

De flesta bettingsidor hockey erbjuder vanligtvis väldigt många olika spel på en uppsjö av hockeymatcher, så det är lätt att hitta flera olika alternativ när man vill spela hockey betting.

Något som är bra att känna till gällande hockey betting är att det vanligaste sättet att spela är att satsa på att hemmalaget eller bortalaget vinner, eller att satsa på att det blir oavgjort. Utöver detta finns det en mängd olika spelformer när det gäller just hockey betting.

Hockey odds

När man spelar på bettingsidor hockey vill man givetvis hitta så bra hockey odds som det bara går. Ett sätt att hitta dessa hockey odds är att själv surfa in på olika bettingsidor hockey och jämföra de odds som finns på aktuella matcher.

Ofta erbjuder bettingsidor hockey odds på ungefär samma matcher men exakt vilka hockey odds som finns att spela på skiljer sig mellan olika spelbolag.

Detta innebär att du som spelare har möjlighet att vissa bättre hockey odds på vissa sidor och således finns det sämre hockey odds på andra.

Ett annat sätt att hitta de bästa hockey odds som finns på marknaden är att använda sig av en jämförelsesida som läser av olika bettingsidor hockey och sedan listar vilka odds som erbjuds.

Bettingsidor hockey med live betting

Något som har blivit allt mer populärt är att spela på bettingsidor hockey som erbjuder live betting på många olika hockeymatcher.

Detta är något som de största bettingsidor hockey som finns på marknaden erbjuder och något som fler bettingsidor hockey har börjat erbjuda.

Att live betta på hockeymatcher är oerhört spännande eftersom att själva spelet som bekant går väldigt snabbt. Hockey är också en väldigt händelserik sport där utvisningar, powerplay och mål sker om vartannat, vilket gör att matcherna snabbt kan skifta karaktär.

Det lag som har övertaget för stunden kan snabbt tappa en tremålsledning och vice versa. Detta gör att det är väldigt spännande att placera ett live bet och sedan följa en hockeymatch.

Att placera ett live bet på en hockeymatch fungerar precis som vanlig hockey betting i och med att man satsar på att antingen det ena eller det andra laget ska vinna, eller att matchen slutar oavgjord efter full tid.

Oddsen under en pågående match kan dock ändras på några ögonblick när förutsättningarna ändras och detta är något som bidrar till att live betting hockey är ett så roligt sätt att betta.

Bonus hos bettingsidor hockey

När det har blivit dags att öppna ett nytt konto hos någon av alla bettingsidor för hockey som finns att välja mellan så är det vanligt att man erbjuds någon form av bonus.

Denna bonus finns ofta i form av en välkomstbonus, även kallad insättningsbonus, vilket innebär att du som ny spelare får extra pengar när du gör din första insättning.

Hur stor bonus du har chansen att få ut skiljer sig mellan olika bettingsidor hockey och det gör också de krav som gäller för att du ska kunna ta ut bonusen.

I normala fall behöver man omsätta bonuspengarna ett visst antal gånger genom att lägga olika bets. Exakt hur många gånger man måste omsätta bonusen innan man får ta ut den är olika hos olika bettingsidor hockey.

Som ny spelare erbjuds du ofta en oerhört förmånlig insättningsbonus eller välkomstbonus vilket betyder att du kan få ett stort extra tillskott till ditt spelkonto.

Detta är extra lukrativt om du har tänkt att spela mycket på den aktuella bettingsidan och därmed inte har några problem att spela så mycket som krävs för att klara av eventuella omsättningskrav.

Bettingsidor hockey med snabba uttag

Det finns många bettingsidor för hockey med snabba uttag på spelmarknaden idag och antalet ökar ständigt. Den främsta anledningen till det är att tekniken idag möjliggör för bettingsidor hockey att erbjuda spelarna snabba uttag.

Detta är mycket tack vare tjänster som exempelvis Trustly och BankID som gör att utbetalningarna från bettingsidor hockey med snabba uttag går både snabbt och på ett säkert sätt.

Något annat som har bidragit till att bettingsidor hockey med snabba uttag har blivit allt vanligare är det faktum att spelarna blivit vana med att kunna göra just snabba uttag, exempelvis när man vunnit storkovan och vill ta ut pengarna för att fira.

Ju fler bettingsidor hockey som börjat erbjuda snabba uttag, ju större nackdel för de bettingsidor hockey som fortfarande inte erbjuder detta.

De bettingsidor hockey som erbjuder snabba uttag har därmed skaffat sig en stor konkurrensfördel och på så vis lockat fler spelare till sig. Detta har i sin tur gjort att fler bettingsidor hockey har hakat på och börjat erbjuda sina kunder möjligheten att genomföra snabba uttag.

Denna utveckling är väldigt gynnsam för dig som vill öppna konto hos bettingsidor hockey eftersom det nu finns många bettingsidor hockey med snabba uttag att välja mellan ute på marknaden.

Bettingsidor hockey med Swish

Något som har blivit väldigt populärt bland spelare idag är att spela på bettingsidor hockey med Swish. Att sätta in pengar med Swish är något många tycker är väldigt enkelt och smidigt. Att det har blivit populärt är inte så konstigt med tanke på att Swish är en tjänst som väldigt många svenskar använder i vardagen.

Att sätta in pengar på bettingsidor hockey med hjälp av Swish är väldigt enkelt och går allt som oftast till som en helt vanlig Swish-betalning.

För att sätta in pengar med Swish på bettingsidor hockey behöver du först och främst öppna ett konto på den bettingsida där du vill spela. När du har öppnat ett konto behöver du klicka dig in till insättning och där finns ofta insättning via Swish som ett alternativ att välja.

När man sätter in pengar på bettingsidor hockey via Swish så behöver man i regel identifiera sig med hjälp av BankID eller Mobilt BankID. Detta är något de allra flesta spelare redan är vana med eftersom man måste göra det även vid andra betalningar via Swish.

This site uses cookies to enhance user experience.