Bettingsidor CSGO

Något som blir allt mer populärt är att betta på populär Esport som exempelvis CSGO. På dagens bettingmarknad finns det flera bettingsidor CSGO att välja mellan och antalet bettingsidor som erbjuder möjligheten att spela på Esport blir fler och fler.

För ett par år sedan var betting på Esporter som CSGO ovanligt men idag erbjuder även de största bettingsidor odds på CSGO, som är den största och mest populära av Esporter.

betsafe logga
Trustly och Swish

1. Betsafe

98%
Betsafe har länge ansetts vara en av de bästa bettingsidorna, här hittar…
Bonus100% upp till 500 kr + 100 freespins
Uttag0-24 h
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 1 500 kr i bonus + 100 free spins på din första insättning (omsättningskrav 35x). Min. insättning 100 kr. Giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 1 500 kr i bonus + 100 free spins på din första insättning (omsättningskrav 35x). Min. insättning 100 kr. Giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

mrgreen logo
1000 kr bonus

2. MrGreen

85%
MrGreen är ett välkänt och populärt spelbolag som erbjuder bra odds och…
Bonus1000 kr
Uttag0-24h
SwishJa

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

betway logga
Bra på E-sport

3. Betway

80%
Betway är något av en veteran på oddsmarknaden som välkomnar dig med…
Bonus500 kr i Gratisspel
Uttag0-24h
SwishNej

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr i bonus vid din första insättning. Min. insättning 100 kr. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr i bonus vid din första insättning. Min. insättning 100 kr. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

CSGO betting

När man ägnar sig åt CSGO betting kan oddsen variera mellan olika bettingsidor för Csgo och detta är viktigt att känna till för dig som spelare.

När du letar runt bland olika bettingsidor CSGO blir det snabbt tydligt att det går att hitta olika odds på samma matcher och detta beror på att de olika sidorna som erbjuder CSGO betting värderar sannolikheten för olika utfall annorlunda.

När du vill ge dig in i CSGO betting på en bettingsida som erbjuder just detta spel hittar man det vanligen genom att först klicka in sig på Esport.

När man väl har gjort det listas i regel olika turneringar. De flesta bettingsidor för CSGO erbjuder numera spel på väldigt många olika CS-matcher så det är lätt att hitta flera alternativ när du vill betta på CSGO.

Något som är bra att känna till om Counterstrike-betting är att det vanligaste sättet att betta är att satsa på att det ena eller det andra laget vinner. Matcher i CSGO kan nämligen inte sluta oavgjort, så när man spelar Csgo betting har man allt som oftast två alternativ att satsa på.

CSGO betting tips

När man spelar på bettingsidor för CSGO är det viktigt att ta till sig av CS betting tips och tricks om man vill öka sina chanser att vinna pengar på CSGO-betting. Det viktigaste CS:GO betting tips du som spelare kan ta till dig är att göra ordentlig research på förhand innan du lägger ditt bet.

När du gör research är det viktigt att läsa på ordentligt om båda lagen i den aktuella matchen som du vill betta på.

För att öka dina chanser att göra ett bra bet bör du läsa in dig på hur bra de olika lagen väntas vara, vilka spelare de ställer upp med i den aktuella matchen samt vilka spelare som saknas, hur lagens form är och hur det har gått i tidigare möten lagen emellan. Att väga in allt detta i sin kalkyl är ett bra Csgo betting tips.

Ett annat bra Csgo betting tips är att aldrig spela när du är på “tilt”. Begreppet kommer från pokern och myntades för att beskriva en spelare som börjat förlora och sedan tappar huvudet och börjar göra huvudlösa satsningar. Detta tillstånd är även vanligt att spelare hamnar i när det gäller betting och Csgo betting är inget undantag.

Om du har förlorat ett eller flera bets i rad är ett bra CSGO betting tips att ta några djupa andetag och fundera över om du är på väg att “tilta”.

Känner du att du är på väg att ta ogenomtänkta och känslomässiga beslut kan det vara en god idé att ta en paus. Detta är något många erfarna spelare känner till och något som är viktigt att lära sig för nybörjaren.

CSGO odds

När man spelar på bettingsidor CS vill man förstås hitta så bra CSGO odds som möjligt. Detta kan man göra genom att själv gå in på olika bettingsidor CSGO och jämföra de olika sidornas odds på de matcher som är aktuella.

Ofta erbjuder bettingsidor Csgo odds på ungefär samma matcher men vilka Counter Strike: Global Offensive odds som erbjuds kan skilja sig mellan olika spelbolag.

Detta utgör en möjlighet för dig som spelare att hitta bättre CSGO odds på vissa sidor. Ett annat sätt att hitta bättre Csgo odds är att använda sig av jämförelsesidor som läser av olika bettingsidor Csgo och sedan listar vilka odds som erbjuds.

Bettingsidor CSGO med live betting

Något som har blivit allt mer populärt är att spela på bettingsidor Csgo som erbjuder live betting på just Csgo matcher. Detta är något som de största bettingsidor Csgo som finns på marknaden redan erbjuder och något som fler och fler bettingsidor CSGO börjar erbjuda.

Att spela live betting på CSGO matcher är väldigt spännande eftersom att själva spelet går väldigt snabbt. Det är också väldigt händelserikt vilket gör att matcherna snabbt kan skifta karaktär och det lag som har övertaget för stunden kan snabbt tappa det och vice versa. Detta gör att det är oerhört spännande att lägga ett live bet och sedan följa en CSGO match.

Att lägga ett live bet på CSGO fungerar precis som vanlig CS GO betting på så vis att man satsar på att antingen det ena eller det andra laget ska vinna.

Oddsen under en pågående match kan dock ändras väldigt snabbt när förutsättningarna ändras och detta är något som ju bidrar till att live betting CSGO är ett så spännande sätt att spela.

Bonus hos bettingsidor CSGO

När man ska öppna ett nytt konto hos någon av alla bettingsidor CSGO som finns att välja mellan så är det numera mer regel än undantag att man erbjuds någon form av bonus.

Denna bonus finns ofta i forma av en välkomstbonus eller en insättningsbonus vilket innebär att du som ny spelare får extra pengar när du gör din första insättning på den aktuella bettingsidan.

Hur stor bonus du har möjlighet att få ut skiljer sig mellan olika bettingsidor CS:GO och det gör också de krav som gäller för att du ska kunna ta ut bonusen. I normala fall behöver man omsätta bonuspengarna ett visst antal gånger genom att lägga olika bets.

Exakt hur många gånger man måste omsätta bonusen innan man kan ta ut den skiljer sig dock mellan olika bettingsidor CS:GO.

Som ny spelare erbjuds du ofta en oerhört lukrativ insättningsbonus eller välkomstbonus vilket då betyder att du kan få ett rejält extra tillskott till ditt spelkonto.

Detta kan vara förmånligt om du har tänkt att spela ofta på den aktuella bettingsidan och därmed inte har några bekymmer med att att spela så mycket som krävs för att nå upp till eventuella omsättningskrav.

Bettingsidor CSGO med snabba uttag

På dagens spelmarknad finns det många bettingsidor CSGO med snabba uttag och antalet blir fler och fler för varje dag som går. Den största anledningen till det är att tekniken numera möjliggör för bettingsidor Csgo att betala ut pengar snabbt.

Detta tack vare tjänster som exempelvis Trustly och BankID vilket gör att utbetalningarna från bettingsidor Csgo med snabba uttag går både snabbt och på ett säkert sätt.

En annan sak som har gjort att bettingsidor CSGO med snabbt uttag blivit allt vanligare är att spelarna vant sig med att kunna ta ut pengar snabbt, till exempel när man har kammat hem en större vinst och vill ta ut pengarna och fira.

I takt med att allt fler bettingsidor CSGO erbjuder sina kunder snabba uttag har förväntningarna stigit på sajter som inte erbjudit detta.

De bettingsidor CSGO som erbjudit snabba uttag har därmed skaffat sig en konkurrensfördel vilket har lockat fler spelare till dessa sidor. Detta i sin tur har gjort att fler bettingsidor CSGO har hakat på och i sin tur börjat erbjuda sina kunder möjligheten att ta ut pengar snabbt. 

Denna utveckling är väldigt gynnsam för dig som ny spelare som vill öppna konto hos bettingsidor CSGO eftersom det nu finns många bettingsidor CSGO med snabba uttag att välja mellan ute på marknaden.

Bettingsidor CSGO med Swish

Något som har blivit väldigt populärt bland dagens spelare är att sätta in pengar via Swish. På dagens spelmarknad finns det många bettingsidor CSGO med Swish och detta är inte konstigt då betaltjänsten Swish blivit en av Sveriges absolut mest använda appar när det gäller att göra transaktioner över internet.

Att sätta in pengar på bettingsidor CSGO med hjälp av Swish är väldigt enkelt och går allt som oftast till som en vanlig Swish-betalning.

För att sätta in pengar med Swish på bettingsidor CSGO behöver du först öppna ett konto på den bettingsida där du vill spela. När du har öppnat ett konto behöver du klicka dig in till insättning och där finns ofta insättning via Swish som ett alternativ att välja.

För att göra en insättning med Swish på bettingsidor CSGO behöver du först och främst välja hur stort belopp du vill sätta in. Vanligtvis har olika bettingsidor CSGO olika lägsta insättningsgräns, vilket innebär att det inte går att sätta in en mindre summa.

Om en bettingsida till exempel har valt 50 kronor som lägsta insättningsgräns så måste du sätta in 50 kronor eller mer. Det går inte att göra en insättning på 20 kr eller någon annan summa som är lägre än gränsen.

När du valt vilken summa du vill sätta in är nästa steg att verifiera din insättning. Detta görs med hjälp av BankID vilket är en väldigt säker och trygg app att använda.

När detta är gjort förs pengarna automatiskt över från ditt bankkonto och in på ditt spelkonto. Du kan då börja med Csgo betting så fort pengarna syns på ditt spelkonto!

This site uses cookies to enhance user experience.