Betsson

Betsson logga

Ett populärt spelbolag på den svenska marknaden är Betsson, som är ett av de mest välkända spelbolagen både hos spelare och hos allmänheten.

Vi har testat Betsson och listar här fördelarna och nackdelarna med att spela hos just Betsson.

86% Vårt betyg
Betsson logga

Bonus

500 kr + 100 freespins

Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

Betsson Fakta

Min insättning100 kr
DirektuttagNej
Utan kontoJa

Härliga Betsson odds

Betsson har en stark position på marknaden och mycket är tack vare att de erbjuder höga odds på en stor mängd matcher och tävlingar.

Bra Betsson odds är något som är viktigt för spelbolaget och det har gjort att spela år efter år har valt att spela hos just Betsson.

Hos Betsson hittar du fantastiska odds på många olika matcher, tävlingar och evenemang. Du kan dessutom spela med en mängd olika spelformer.

Betsson erbjuder bland annat spel på moderna tävlingsformer som E-sport och padel. Du hittar också Betsson odds när det gäller intressanta och spännande händelser inom politik och näringsliv.

Allt som allt erbjuder Betsson ett otroligt stort utbud av höga odds som är svårt att hitta på andra bettingsidor.

Enkelt att spela hos Betsson

En stor fördel när man spelar hos Betsson är att deras bettingsida är otroligt enkel och smidit att använda sig av. Det går snabbt att lägga bet oavsett om man spelar på Betsson via datorn eller i telefonen.

När man kommer in på Betssons startsida ser man direkt heta matcher i en rullmeny högst upp, komplett med de aktuella oddsen på dessa matcher.

Det gör det enkelt att få koll på vilka matcher som är hetast varje dag och det går snabbt att lägga ett bet på dessa matcher, som för de flesta spelarna är just de matcher som man helst spelar på.

När man scrollar ner något ser man vilka matcher som pågår live och som går att spela på hos Betsson. Även här är oddsen listade så att det går snabbt att skaffa sig en överblick över de matcher som går att livebetta på för stunden.

Tydligheten gör att du med bara ett par klick kan lägga ditt livebet, oavsett om du spelar via datorn, via surfplattan eller via telefonen.

Betssons startsida gör det även enkelt att hitta precis det man letar efter eftersom alla sporter finns uppradade i bokstavsordning i spalten till vänster om liveoddsen.

Det gör det enkelt för dig som spelare att navigera och snabbt hitta den match eller tävling som just du letar efter.

I den vänstra spalten finns också genvägar till både populära sporter och populära event, vilket gör att du som spelare snabbt kan hitta rätt.

Betsson Sverige har bra liveodds

Betsson är bra på liveodds

En stor anledning till att Betsson är en av de mest populära bettingsidorna bland svenska spelare är att de verkligen ligger i framkant när det gäller att erbjuda bra liveodds.

Aktuella liveodds är bland det första du som spelare ser när du kommer in på Betssons sajt och det skickar en tydlig signal om att livebetting är något som Betsson lägger mycket krut på.

Betsson har ett stort utbud av liveodds vilket gör att du som spelare kan välja och vraka bland matcher och tävlingar i alla möjliga sporter. De erbjuder dessutom bra liveodds på matcher från i stort sett världens alla länder, vilket många spelare uppskattar.

Ett stort plus hos Betsson är att det enkelt går att klicka sig in på matcher som pågår och se massor av statistik om matchen.

Det gör att det går att läsa på i realtid och skaffa sig en uppfattning om den aktuella matchbilden, vilket alltid är bra att kunna göra när man vill lägga ett livebet.

Spännande specialspel hos Betsson

För de spelare som vill ha något alldeles extra är Betsson utan tvekan den bästa bettingsajten att spela hos. Här finns flera olika specialspel som är oerhört uppskattade bland många spelare.

Bland annat har Betsson en flik där de erbjuder bra odds på olika händelser och evenemang inom politik och näringsliv.

Det är något flera bettingsidor erbjuder, men få inbjuder lika många olika spännande spelalternativ som just Betsson.

När det gäller odds på politik ligger Betsson verkligen i framkant. Här finns otroligt många olika spelalternativ som är otroligt ingående. Bland annat kan du spela över och under-spel med odds på hur många procent varje parti kommer att få i nästa svenska riksdagsval.

Betsson app gör det enkelt att spela i mobilen

Spela i mobilen hos Betsson!

För de flesta spelare idag är det en självklarhet att kunna spela i mobilen och detta kan du såklart göra i Betsson app.

Här möts spelaren av en snabb och smidig app som är lätt att använda. Betsson app ska också ha ett stort plus för den sköna spelkänslan!

Betsson app är väldigt lätt att ladda hem och komma igång med. När du som spelare laddat hem Betsson app för första gången och loggat in kommer du att känna igen gränssnittet och upplägget från hemsidan. Appen är uppbyggd på samma sätt.

I Betsson app är det precis lika lätt som på hemsidan att navigera och hitta bra odds. Det gäller både vanliga odds samt live odds.

Appen är väldigt användarvänlig. Det är enkelt att betta hos Betsson. Att justera insatsen och göra ändringar på kupongen går snabbt och smärtfritt, vilket gör att Betsson app får ett högt betyg.

Betsson odds erbjuder bonus

Betsson erbjuder gratisspel värt 100kr!

Många spelbolag erbjuder idag nya spelare olika bonusar när man registrerar sig. Detta gör man givetvis för att locka in nya spelare att spela på just deras bettingsida och det är något som kan vara mycket gynnsamt att ta del av som spelare.

En bonus är ju i själva verket gratis pengar och det är alltid ett stort plus. Även om bonusar ofta kommer med krav på insättning eller omsättning så är ju själva bonuspengarna ändå ett plus på kontot.

Precis som de flesta andra spelbolag så erbjuder även Betsson en bonus. Vi kan lugnt konstatera att deras bonus är bra och något vi kan rekommendera att du som spelare tar del av.

När du gör din första insättning hos Betsson får du 100 kronor i insättningsbonus. Bonusen kan användas på en mängd olika matcher eller tävlingar. Bland annat fotboll, ishockey, e-sport… you name it!

Din bonus hos Betsson hämtar du ut med tre enkla steg. Först behöver du skapa ett konto hos Betsson, vilket går relativt fort. Du fyller bara i dina uppgifter och går vidare till nästa steg.

När du fyllt i dina uppgifter så klickar du i en anmälan gällande Betsson erbjudande om en insättningsbonus på 100 kronor.

När du anmält att du vill ha bonusen behöver du göra en insättning. Hos Betsson kan du sätta in pengarna på kontot med en mängd olika betalningsmetoder, bland annat Swish, Visa och Trustly, för att nämna några.

När pengarna landat på ditt konto blir ditt gratisspel tillgängligt. Du kan nu placera bonusen på 100 kronor på valfritt spel!

Betsson odds på E-sport

En spelform som blir allt mer populär över hela världen är E-sport. Denna tävlingsform växer så det knakar, framförallt hos den yngre publiken som växt upp med internet och har fått spel som CS:GO, League of Legends eller DOTA 2 med modersmjölken.

Detta har gjort att E-sport fått en stor publik som med stor entusiasm följer matcherna och det blir också allt fler som vill betta på dessa matcher.

Vissa spelbolag har snappat upp den här trenden och börjat erbjuda odds på E-sport. Betsson är ett av dessa spelbolag som hängt med i svängarna.

Hos Betsson kan du som spelare spela på bra odds på flera olika spel och tävlingar inom E-sporten.

Betsson ligger i framkant när det gäller att erbjuda odds på E-sport eftersom de erbjuder flera olika typer av odds på dessa matcher.

Det går bra att spela på fler saker än bara vilket lag som vinner eller förlorar, vilket gör att Betsson har blivit ett populärt spelbolag bland de spelare som främst bettar på E-sport.

För alla som gillar att betta på E-sport är Betsson ett ypperligt alternativ!

Sammanfattning av Betsson Sverige

Betsson är som sagt en oerhört populär bettingsida på den svenska marknaden. Efter att ha testat att spela på Betsson så är det inte svårt att förstå varför.

Betsson fungerar klockrent oavsett om man spelar via datorn, via surfplattan eller via Betsson app i mobilen.

Efter att ha kommit igång med spelandet hos Betsson kunde vi snabbt konstatera att utbudet på odds är otroligt brett. Betsson odds finns på i stort sett alla sporter, ligor, tävlingar och evenemang som vi någonsin kan tänkas vilja spela på.

De har dessutom många olika spelalternativ på matcher och tävlingar så att även om man inte vill spela ett enkelt 1X2-spel utan vill satsa på något mer spännande så är chansen stor att man hittar ett sådant spel hos Betsson.

När det gäller Betsson app så måste vi helt klart dela ut högsta betyg. Appen är lätt att ladda hem och komma igång med och är väldigt snyggt utformad.

Det är lätt att hitta i appen, lätt att placera bet och spelkänslan är skön.

Det gör att man utan risk kan lära sig hur sajten fungerar. Med lite tur kan det också innebära skönt klirr i kassan.

Betsson kvitterar ut ett strålande betyg från oss!

This site uses cookies to enhance user experience.