Bethard

bethard logga

Bethard erbjuder betting och casino. Med ett stort utbud av odds har de tagit stora kliv på den svenska spelmarknaden senaste åren.

Vi har provat på Bethard. Här listar vi för- och nackdelar och går igenom vad Bethard kan erbjuda!

80% Vårt betyg
bethard logga

Bonus

100% upp till 1000 kr

Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 5 000 kr i bonus på din första insättning. Min. insättning 100 kr. 20x omsättningskrav. Giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

Bethard Fakta

Uttag0 - 24h
SwishJa

Bethard gör det enkelt att hitta bra odds

Att Bethard är en snabbt växande bettingsida beror till stor del på att de erbjuder ett enormt utbud av bra odds på många olika typer av matcher och tävlingar.

Något som gjort att Bethard växt på spelmarknaden är att det finns många matcher där de erbjuder bättre odds än konkurrenter på spelmarknaden. 

Detta har gjort att många nya spelare har börjat spela hos Bethard Sverige.

Bethard erbjuder bland annat spel på sporter som blivit mycket populära på senare tid som till exempel MMA och E-sport. Det är också två faktorer som gjort att många valt att spela på just Bethard.

Bethard Sverige har en användarvänlig sida

En annan stor fördel med att spela på Bethard är att sidan är väldigt fräsch och samtidigt lätt att använda. 

I menyn till vänster på Bethards startsida går det snabbt att navigera mellan olika sporter, ligor och tävlingar.

När du kliver in på Bethards startsida välkomnas du direkt av en buffé med pågående matcher och live odds vilket gör att du snabbt kan få en överblick och lägga ett live bet om du vill.

Bredvid fliken för livematcher, som är den första man kommer in på, så ligger även en flik för kommande matcher. 

Den gör att du kan planera för live betting senare under dagen eller kvällen och snabbt få en överblick över vilka matcher som spelas senare. 

Du får även en bra bild av hur oddsen ser ut inför matcherna, vilket kan vara bra att veta om du ska livebetta.

Möjligheten att lägga ett mer traditionellt spel innan matchen har börjat finns också givetvis när du klickar dig in på fliken för kommande matcher.

Bra liveodds hos Bethard Sverige

Bethard liveodds

En av de bästa funktionerna hos Bethard är deras livebetting. Att placera ett livebet hos Bethard går oerhört smidigt och spelupplevelsen är alldeles fenomenal.

Men det som verkligen tar priset är oddsen. När man spelar livebetting hos Bethard är det lätt att hitta odds som står sig bra i konkurrens med andra bettingsidor som erbjuder odds på samma matcher.

Bethards största styrka när det kommer till livebetting är deras utbud av fotbollsmatcher. Givetvis erbjuder de livebetting på matcher från Premier League, Serie A och allsvenskan. 

Men Bethard är också oerhört vassa när det kommer till livebetting på matcher från andra länder.

Exempelvis erbjuder man livebetting på högstaligorna från länder som Qatar, Egypten och Indien. För att nämna några.

Enkelt att spela med Bethard app

Bethard app

Att spela i mobilen har blivit en självklarhet för de flesta spelare nuförtiden och de spelbolag som inte hänger med i utvecklingen hamnar snabbt i bakvattnet. 

Ett spelbolag som verkligen hängt med i svängarna är Bethard som har en oerhört bra app som blivit väldigt populär bland spelare.

Bethard app är lätt att ladda hem och det går snabbt att både registrera sig och sätta in pengar via telefonen. 

När registrering och insättning är avklarat går det också snabbt att komma igång och spela med Bethard app.

Appen känns modern och fräsch och är användarvänligt utformad. Det är enkelt att klicka sig in på rätt sektion och hitta just de odds man letar efter.

Ett exempel är live betting, det syns tydligt var man ska klicka sig in för att hitta aktuella matcher som går att livebetta på, och oddsen presenteras snyggt och prydligt inne i Bethard app. 

Att skaffa sig en god överblick går snabbt och sedan går det bra att lägga sitt bet med ett par snabba klick.

Betta på Fantasy Sports hos Bethard

En unik funktion som Bethard har är möjligheten att betta på fantasy sports. Här har man möjligheten att skapa egna turneringar och utmana sina vänner, samtidigt som man gör upp om en liten slant.

Samtidigt finns chansen att kamma hem storvinsten i officiella tävlingar som arrangeras av Bethard. I dessa officiella tävlingar kan vinstsumman ibland uppgå i flera miljoner kronor.

Viktigt att tänka på gällande fantasy betting hos Bethard:

  • Se till att noggrant läsa igenom den detaljerade informationen så att du har koll på reglerna som gäller för just den turneringen som du vill gå med i.
  • Spela i första hand på sporter och ligor som du redan har bra koll på. Att veta vilka spelare du vill ta ut i ditt lag är viktigt för att ha chansen att vara med och slåss om vinsterna när du spelar fantasy betting hos Bethard.
  • Se till att ta god tid på dig när du ska ta ut ditt lag för att få ihop en så bra trupp som möjligt. Ofta är det de små detaljerna, när du skruvar till truppen lite extra, som gör den stora skillnaden. 
  • Fantasy betting är ett skicklighetsspel och det är spelarna som tar det på störst allvar som också kammar hem de största vinsterna.
  • Tveka inte att använda chattfunktionen på Bethard om du har några frågor angående fantasy betting. Där kan du få svar snabbt på eventuella frågor om fantasy betting och sparar på så vis tid eftersom du slipper söka rätt på informationen själv.

Ta del av Bethard bonus

Bethard bonuserbjudande

Många sidor erbjuder en välkomstbonus för att locka in nya spelare och Bethard är inget undantag. Här kan du som spelare ta del av en generös Bethard välkomstbonus.

Bethard bonus innebär att du som ny spelare kan få en bonus som uppgår till 100 procent av beloppet som du sätter in på ditt Bethard konto.

För att ta del av Bethard bonus behöver du först öppna ett konto. Det gör du för att gå till Bethards hemsida och sedan registrera dig. 

Registreringen hos Bethard går snabbt och smidigt och du kan snabbt vara igång inom kort efter att du fyllt i dina uppgifter.

När du har skapat ditt konto hos Bethard behöver du göra en insättning innan du kan ta del av Bethard bonus. Hos Bethard går det bra att sätta in pengar med flera olika betalningsmetoder.

Det går till exempel att göra insättning på traditionellt sätt via en banköverföring eller via betalning med bankkort och kreditkort. 

Hos Bethard går det också att sätta in pengar med Trustly vilket underlättar för dig som vill göra snabba transaktioner.

För att ta del av Bethard välkomstbonus måste du som spelare sätta in minst 100 kronor. Bethard bonus matchar din insättning till 100 procent när du gör en första insättning upp till 1000 kronor. 

Det innebär att om du sätter in 1000 kronor så får du 1000 kronor extra att spela för. Snacka om generöst erbjudande!

Bethard bonus kommer med ett omsättningskrav. Insättning och bonus måste omsättas fyra gånger med minsta odds på 1,80 innan ett uttag kan begäras.

Viktigt att tänka på är att du inte kan ta del av Bethard bonus om du satt in pengar via Paysafecard.

Allt som allt tycker vi detta är en väldigt bra bonus som är lätt att ta del av!

Bethard odds på E-sport

En spelform som allt fler spelare väljer att betta på är e-sport. 

Det är ett fenomen som växt otroligt mycket över hela världen de senaste åren i takt med att allt fler fått upp ögonen för de olika spelen, matcherna och ligorna inom e-sportvärlden.

Bland de spelare som aktivt letar efter bettingsidor med e-sport är Bethard ett populärt alternativ. 

Bethard erbjuder odds på en mängd olika spel inom e-sporten och är en av de bredare bettingsidorna på marknaden.

En stor fördel med att betta på e-sport hos Bethard är att de erbjuder odds på spel som många andra bettingsidor inte har. För att nämna några sådana så erbjuder Bethard odds på Call of Duty 2, Starcraft 2 och Warcraft 3.

För de spelare som tycker att betting på e-sport är det viktigaste när de ska välja bettingsida är Bethard ett av de absolut bästa alternativen på bettingmarknaden idag.

Sammanfattning av Bethard betting

Bethard är en bettingsida som växt otroligt mycket de senaste åren och bland svenska spelare har den gått och blivit ett “household name”. Efter att ha testat att spela hos Bethard är det inte svårt att förstå varför.

Först och främst är deras välkomstbonus oerhört bra, du måste omsätta insättningsbeloppet och bonussumman fyra gånger vilket är rimligt med tanke på att du vid en maximal insättning på 1000 kronor kan få ut en hel tusenlapp i bonus. 

För de spelare som letar efter en ny bettingsida att spela på och vill ta del av en bonus så är Bethard välkomstbonus verkligen något vi kan rekommendera.

Bethard ligger också i framkant när det gäller betting på e-sport vilket lockar många nya spelare.

Bethard erbjuder odds på fler spelformer och ligor inom e-sport än många andra konkurrerande sidor, vilket gör att vi verkligen kan rekommendera Bethard för de spelare som helst vill betta på e-sport.

This site uses cookies to enhance user experience.