Bet365 Sverige

bet365 logga

Bet365 är Sveriges största bettingsajt!

Här tar vi reda på varför denna veteran än idag lockar till sig flest spelare och ger vårt eget betyg av Bet365 2022!

97% Vårt betyg
bet365 logga

Bonus

Spelkrediter upp till 1250 kr

Besök
18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & Villkor gäller

Bet365 Fakta

Uttag0-24h
SwishJa

Bra odds hos Bet365 Sverige

Eftersom Bet365 är den största spelaren på marknaden är utbudet av matcher och tävlingar att spela på givetvis omfattande.

Bet365 Sverige erbjuder också bra odds vilket såklart är en viktig orsak till att många spelare lockas att spela hos just Bet365.

Hos Bet365 Sverige finns bra odds i många olika spelformer på matcher, tävlingar och evenemang i nästan alla tänkbara sporter, inklusive E-sport.

Bet365 erbjuder också odds på många olika politiska event runt om i världen. Vill du spela på exempelvis parlamentsvalet i Brasilien eller riksdagsvalet i Sverige så finns möjligheten, vilket vi tycker är ett roligt inslag.

Enkelt att spela hos Bet365 Sverige

Bra utbud hos Bet365

Något som är väldigt positivt med Bet365 är att deras sida är väldigt lätt att använda. Det går enkelt att placera spel både via hemsidan och Bet365 app.

När man kommer in på Bet365 listas aktuella liveodds direkt på startsidan, vilket gör det enkelt att hitta pågående matcher för den som vill lägga ett live bet.

Bet365 Sverige har en startsida som är väldigt enkel att navigera. Den har olika kategorier synliga, vilket gör att de flesta spelare snabbt kan hitta det de letar efter.

Exempelvis har Bet365 en flik för rekommenderade matcher där dagens hetaste och mest populära matcher oftast listas. Det är därför enkelt att hitta de mest aktuella spelen och de matcher som också visas på tv.

Grymma liveodds hos Bet365!

Liveodds är en av Bet365 starka sida.

Ett område där Bet365 Sverige är bland de bästa bettingsajterna – om inte den allra bästa bettingsajten – är när det kommer till liveodds.

Bet365 ägnar liveodds en helt egen sektion där du kan välja och vraka bland ett stort utbud av pågående matcher att spela på.

Liveoddsen gäller en mängd olika sporter och matcher från alla möjliga ligor och tävlingar över hela världen.

En häftig funktion är att det för vissa matcher finns livestatistik som är snyggt presenterad. När det gäller fotboll finns en funktion som visar var på planen bollen befinner sig, vilket lag som anfaller, och en massa annat spännande.

Flera matcher går också att se live tack vare Bet365 livestreaming. Alla inloggade medlemmar kan titta på matcherna som streamas direkt i webbläsaren eller i Bet365 app.

Bet365 Sverige har spännande specialspel

För den som vill spela på något utöver det vanliga är Bet365 Sverige helt rätt bettingsajt. Bet365 erbjuder flera olika specialspel där medlemmarna kan lägga bet på olika event eller händelser.

Som vi nämnde ovan går det att spela på politik hos Bet365. Under fliken “Specialare” hittar du fler roliga spelvarianter.

Beroende på vilka evenemang som är på gång finns det olika saker att välja på. Inför Melodifestivalen varje år kan du spela på vem eller vilka som står som vinnare.

Andra roliga saker som går att spela på är exempelvis vinnare på Oscarsgalan eller så kallade “nyårsspecialare”, där du spelar på om något kommer att hända eller inte under året.

Stort utbud av virtuella sporter hos Bet365 Sverige

Många bettingsajter erbjuder numera också odds på så kallade virtuella sporter, där matcher avgörs i ett datorprogram och användarna tittar på animerade matcher.

Dessa matcher brukar avgöras snabbt, ofta inom loppet av fem minuter, och användaren kan sedan ladda om inför nästa match som börjar några minuter senare.

Hos Bet365 finns ett av marknadens största utbud av virtuella sporter. Inte mindre än tolv olika sporter går att spela på med denna spelform.

Att spela på virtuella sporter är ett bra sätt för spelare att spela när man vill. Om det till exempel inte är några fotbollsmatcher i de ligorna man följer i verkligheten en viss dag så kan man ändå få spänning tack vare denna adrenalinfyllda spelform hos Bet365 Sverige.

Enkelt att spela i Bet365 app!

Att spela i mobilen har för många blivit en självklarhet så det är väl knappast förvånande att världens största bettingsajt ligger i framkant även när det gäller möjligheten att spela via app.

Bet365 app är enkel att ladda ner och komma igång med. När du väl laddat hem appen och loggat in känns gränssnittet igen från hemsidan.

Det är enkelt att navigera och hitta odds på Bet365 – och du hittar snabbt det spelet du letar efter.

Att placera bet, justera insatsen och ändra om i kupongen går också snabbt och smidigt, vilket gör att appen egentligen är det enda du behöver för att kunna spela hos Bet365 Sverige.

Ett annat stort plus är att man kan använda livestreaming-funktionen i mobilen och på så vis titta på matcher via Bet365 app när man till exempel sitter på bussen eller tunnelbanan.

Ta del av Bet365 välkomstbonus!

Bonus hos Bet 365

När du sätter in pengar hos Bet365 kan du få upp till 1250 spelkrediter att spela för som välkomstbonus! Det är såklart ett oerhört bra erbjudande.

För att ta del av bonusen behöver du bara sätta in 50 kronor eller mer!

När du har satt in pengarna är det bara att spela för spelkrediterna. De är enkla att använda, det är bara att klicka i “använd spelkrediter” när du lägger ditt bet, så har du chansen att behålla vinstpengarna.

Vi tycker att denna bonus är bra av flera anledningar. Dels är den stor – det är inte många andra bettingsajter som erbjuder så mycket som 1250 spelkrediter i välkomstbonus.

Bet365 välkomstbonus är också enkel att förstå och att använda. Till och med en nybörjare som aldrig har provat sportsbetting förut kan snabbt sätta sig in i förutsättningarna och prova att spela på matcher tack vare välkomstbonusen.

Spela på E-sport hos Bet365

En växande tävlingsform är såklart E-sport som blir allt mer populär världen över. Framförallt hos dagens ungdomar som har växt upp med datorspel och vet precis vad det innebär att spela DOTA 2, League of Legends eller CS:GO.

När matcher i dessa spel avgörs på den högsta nivån vill många också betta på matcherna, vilket går att göra hos Bet365 Sverige, som har hängt med i svängarna.

Hos Bet365 går det att spela på bra odds på E-sport när det gäller flera olika spel och tävlingar.

Bet365 Sverige erbjuder också flera olika typer av odds på dessa matcher. Det går alltså att spela på fler saker än bara vilket lag som vinner eller förlorar.

Bland annat erbjuder Bet365 odds på exempelvis vilket lag som drar first blood och first tower när det gäller League of Legends.

För den inbitne E-sportfantasten finns mycket trevligt att upptäcka hos Bet365!

Bet365 har spel på ovanliga sporter

En annan fördel med att Bet365 är en så stor och bred bettingsajt är att de erbjuder spel på lite ovanligare sporter som kanske inte går att spela på hos andra bettingsajter.

En snabb titt under fliken “fler sporter” visar att Bet365 Sverige erbjuder odds på bland annat:

  • Australian Rules
  • Futsal
  • Cricket
  • Gaelisk sport
  • Kabaddi
  • Surfing

För den vane spelaren som kanske oftast spelar på större sporter som till exempel fotboll eller basket kan det vara kul att bryta av med ett bet på någon av dessa ovanliga sporterna.

Är man osäker på hur sporterna går till eller känner sig dåligt påläst går det ofta att titta på livestreams från matcher eller tävlingar i dessa sporter direkt hos Bet365 Sverige.

På så vis kan du förena nytta med nöje och lära dig mer om en sport du kanske inte hade så bra koll på innan, samtidigt som du lär dig de olika lagens egenskaper, styrkor och svagheter i takt med att du lär dig mer om sporten.

Kanske leder till ett nytt expertområde och en ny sport som du kan vinna pengar genom att spela på?

Sammanfattning av Bet365 Sverige

Bet365 är som sagt världens största bettingsajt och det talar de gärna själva om. Alla som har tittat på sport på tv har väl sett reklamen med Mikael Persbrandt?

Och det är inte bara snack.

Efter att ha testat Bet365 Sverige kan vi konstatera att utbudet av odds är snudd på oändligt. Här finns spel på alla sporter, ligor, tävlingar och matcher som vi kan tänka oss.

Bet365 har bra odds och det går att hitta spel med bra värde här. På de flesta matcher kan man betta på många olika spelformer, till exempel över/underspel, första målskytt och liknande.

En stor fördel är Bet365 app som är enkel att ladda ner, smidig att använda och dessutom snyggt designad vilket ger en otroligt skön spelkänsla!

Vi måste också understryka Bet365 välkomstbonus som är oerhört bra. Den som funderar på hos vilken bettingsajt man ska öppna nytt konto bör överväga Bet365 med tanke på att man då får 1250 spelkrediter att komma igång med. Ett mycket bra erbjudande.

Totalt sett är Bet365 en seriös, pålitlig och stor bettingsida som vi varmt rekommenderar. Bet365 är en bra bettingsajt både för nybörjaren och den mer erfarne spelaren – och det är inte konstigt att de är störst.

This site uses cookies to enhance user experience.